Kultúra » Multimédia

Olimpia mellett, helyett

Megannyi olimpiai döntő előtt szurkolhatunk, persze nem csak sportból áll hétvégén a szórakoztató doboz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Olimpia
Nemcsak az Olimpiáról szól a tévéműsor
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. augusztus 03., 15:54
0 hozzászólás. 

Az ötkarikás játékok eseményei folynak ki a tévéből. Ha viszont nem vagyunk odáig az olimpiai sportágakért, akkor kaphatunk akcióhősöktől duzzadó lövöldözést, de a szerelem hullámain is szórakozhatunk. Filmet ajánlunk.

Szasza

Szereted az akciót? A lövöldözést, a robbanást, a pörgős filmeket? Akkor egy igazi klasszikussal töltheted az idődet szombaton 20 óra 30 perctől, ha a Pro TV-re kapcsolsz. A Rambo nem pusztán filmlegenda, ami híressé tette Sylvester Stallone-t, hanem a név szinte egyenlővé vált az akcióhős fogalmával. Igaz, nincs magyar szinkron, de a Vietnámból hazatérő, és a háború által meggyötört John Rambo történetét nem is a szövege miatt szeretjük.

Rambo

Nevetésre is lesz alkalmunk, méghozzá a Film+-on, szombaton 22 órától. A Jöttünk, láttunk, visszamennénk egy mára kliséssé vált történetet dolgoz fel: egy középkori lovag és hű csatlósa egyszer csak napjainkban találja magát, ráadásul egyik leszármazottja mellett. A lehetetlen szituációkat el lehet képzelni, de inkább nézzük meg és nevessünk, hiszen az 1993-as francia film a sokszor elcsépelt történet első kiadása, és a mai napig a legjobb a stílusban.

Kakasy Botond

Hétvégére jó időt mondanak a meteorológusok, de ha szabadság helyett mégis otthon maradnánk, akkor ne hagyjuk ki csáré szájú örökzöld hősünk 2002-ben debütált filmjét. Jake Malloy (Sylvester Stallone) munkája során egy kegyetlen brutalitással elkövetett gyilkosságnak szemtanúja. Hogy a lelki traumát fel tudja dolgozni, elmegy egy a rendőrtiszteknek fenntartott rehabilitációs központba.

d-tox

A programban résztvevő rendőrök fegyvert és jelvényt leadva dolgozzák fel a problémáikat, hogy újból szembe tudjanak nézni a hétköznapok kihívásaival. A terápiás menedék egyik napról a másikra válik kényszerbörtönné, ugyanis egy óriási hóvihar teljesen elvágja a külvilágtól lakóit. A rehabilitáción résztvevő rendőrtisztek furcsa körülmények közt, sorra kezdnek meghalni. Nyilvánvaló tény, hogy a gyilkos köztük van, de ki lehet ő? A D-Toxot vasárnap késő este 23 óra 20 perctől nézhetjük meg a TV2 műsorában.

Lázár Emese

Huck Cheever profi pókeres, aki sem a kártyában, sem a szerelemben nem ismer félelmet, magabiztos fickó. Igazi szerencsejátékos, aki pókerarccal éli az életet és mindent megtesz azért, hogy összeszedje a világkupa nevezési díját, annak ellenére, hogy tudja, a versenyen rég nem látott apjával, a kétszeres bajnokkal kell megmérkőznie.

szerencse dolga

Mindebben barátnője, Billie (Drew Barrymore) is szerepet kap, aki ráébreszti, hogy nem csak a pókerasztalnál érdemes néha az ész helyett az érzelmekre hallgatni. Szerencse dolga (Lucky You) – a romantikus, Made in Hollywood vígjátékot vasárnap délután, 16 óra 55 perctől nézhetjük meg az RTL Klubon.

Katona Zoltán

A hercegnő - Egy gyönyörű kosztümös filmet lehet megnézni vasárnap este a húsz éves logóját elveszítő Duna Tévén, amennyiben unod az olimpiát vagy nem szereted, ez jó alternatíva lehet. Anglia a 18. század végén, gyönyörű kastélyok, ruhák és szerelmi intrikák.

A hercegnő

Keira Knightley és Ralph Fiennes a főszereplők, egy érdekes személysiégű nő, aki egyfajta szélmalomharcot vív a férjével, a környezetével. Nem mellékesen Pados Gyula volt a film operatőre. Hely, idő: Duna Televízió, vasárnap, augusztus 5, 20 óra 35 perc.

Bedőházi Attila-Csaba

Steven Seagal ismét az elérhetetlen harcművészt játssza vasárnap este tíztől a Film+-on. Ezúttal azonban nem egyszerűen csak aikidózik, hanem emellett olasz származású bevándorló, Chicagóban nőtt fel, Japánban tanult verekedni, dolgozott a CIA-nak, harcolt Vietnámban, közben pedig zsaru, családapa és férj. Egyszóval egy összetett személyiség, aki nyomozásba kezd, de nem úgy sülnek el a dolgok, ahogy azt várta volna.

Nico

Egy drogszállítmányt várt, de helyette olyan fegyverek érkeztek, amelyekkel Vietnámban találkozott, sőt még az ügyet is elveszik tőle. A madárlátta Seagal, aki ezúttal Nico néven gyalázza a bűnözőket természetesen a fegyverek nyomába indul. A főszereplő mellett Sharon Stone is megmutatkozik az 1988-ban készült amerikai-hongkongi akciófilmben.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."