Kultúra » Multimédia

Szombat esti akciótól hangos a szórakoztató doboz

Az ősz még csak meg sem érkezett, de a televízió társaságok már gondoskodnak az otthonülők szórakoztatásáról.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Taxi
Röhögés és akció a hétvégi menü
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. szeptember 07., 16:46
0 hozzászólás. 

Akcióban és nevetésben nem lesz hiány ezen a hétvégén, hiszen olyan nagy neveket kaptak sugárzási jogot, mint Bruce Willis, Nicholas Cage, Eddie Murphy. Európai vígjáték, amerikai humor, de még sport is akad, ha a tévé előtt kapcsolódnánk ki.

Bedőházi Attila-Csaba

Káoszra és a nevetőizmok próbatételére hív a TV2 szombat este. Ezúttal a Eddie Murphy a szolgálatos nevettető, aki másodjára válik az elit környék bűnüldözőjévé. Ha még emlékszünk a kipufogóba banánt tömő, cseppet sem szégyenlős rendőr történetére, akkor érdemes 20 óra 30 perctől ismét a képernyő elé ülni, ugyanis érkezik a Beverly Hills-i zsaru 2.

Beverly Hillsi Zsaru 2

A story ezúttal nem a Hollywood környéki luxusvilláktól hemzsegő negyedben, hanem Detroitban kezdődik. Axel Foley nyomozó itt teljesít szolgálatot, de amint tudomást szerez arról, hogy egykori rendőrfőnökét egy orvlövész megsebesítette, máris a segítségére siet. Persze nem csak ő, de a káosz is megérkezik Beverly Hillsbe.

Kakasy Botond

Összekoszolódott fehér majó, vérző homlok, kiszakadt szövetnadrág és egy hölgyemény a karokban tartva, na jó, legyen inkább az, hogy üldögél egy mentőautó hátsó ajtajában miközben felszakadt homlokát egy fiatal asszisztens próbálja fertőtleníteni. Igen, ez számos Bruce Willis film utolsó jelenetének ismérve, mellyel legtöbbször a Die Hard sorozatában találkozhattunk. Most a legújabb rész forgatásai zajlanak s bár a megjelenés még odébb van, ráhangolódhatunk a negyedik rész megnézésével mely a Legdrágább az életed címet kapta.

die hard 4

McClane a New Yorl-i rendőrség tagja és egy fiatal hacker őrizetbe vételéhez indul, amikor forgalmi dugóba keveredik. Egy hacker csoport az amerikai gazdaságot akarja megomlasztani, így az ország legsebezhetőbb részét a számítógépes hálózatát támadják meg. Először a közlekedést bénítják meg, majd a bankok és a tőzsde következik. McClane a véletlennek köszönhetőn pont az események közepébe csöppen és felismeri a helyzet súlyosságát, így nem marad más dolga, mint megmentse a világot. A filmet megnézhetjük az RTL Klubon, szombaton 22 óra 10 perctől

Szasza

A szombat este az autóké és a sebességé – nem kell illegális gyorsulási versenyre iratkoznunk ezért, elég, ha becsücsülünk a tévé képernyője elé. Két film közül is választhatunk: a Cool TV 21 óra 55 perckor egy klasszikus száguldós mozit vetít, a Tolvajtempót. Nicolas Cage egy autótolvajt játszik, aki most igazán lehetetlennek tűnő feladat előtt áll: egyetlen éjszaka alatt kell 50 járgányt beszereznie. Életek forognak kockán és bekerül a képbe Angelina Jolie is.

tolvajtempo-2

Az m1 szintén sebességőrült mozival kecsegtet, bár ők a humoros vonalra mozdultak rá. A francia filmgyártás egyik remeke az 1998-as Taxi: a két folytatást is megért akció-vígjáték első része talán egyben a legjobb is. Van itt pizzásfiúból lett taxisofőr, vezetni képtelen rendőr, vonzó rendőrnő és egy német rablóbanda, akiket nem ártana elkapni a film végéig. Hogy sikerül-e, az kiderül szombaton 22 óra 10 perctől.

Józsa Csongor

Elkezdődik a brazil repülőjegyekért folyó küzdelem: rajtol a labdarúgó vb-selejtező. A magyarok és a románok ugyanabba a csoportba kaptak besorolást. Az első játéknapon nem egymás ellen játszanak. Előbbiek Andorrában, utóbbiak Észtországban próbálnak szerencsét. Dzsudzsákék meccsét 21 óra 30 perctől az m1, míg az észt-románt 21 órától a TVR1 közvetíti élőben.

Foci

Nincs megállás a Forma-1-ben. Az elmúlt héten Belgiumban köröztek a pilóták, ezen a hét végén már átköltöztek Monzába. Az Olasz Nagydíj időmérő edzését szombaton, a futamot vasárnap egyaránt 15 órától élőben közvetíti az m1 és a Digi Sport.

Katona Zoltán

Falco - Az ördögbe is, még élünk! Nagyon későn kezdődik a film (szombaton éjfél után húsz perccel az m2-n), de ha valaki szereti az életrajzi filmeket, akkor ezt nézze meg. Az osztrák Johann Hölzel, aki Falco néven futott be popkarriert, sztár lett, méghozzá Amerikában.

falco

A gyerekkorában énekelgető, kamaszkorában rockbandát alapító Falco élete tipikus sztárélet: drogok, nők, ital, menny és pokol egyszerre. Koncertek és hajsza, média és botrányok, minden, minden olyan, amit az ember szeretne is meg nem is. Depresszió, ital és ital. Aztán egy tragédia pontot tesz az élete és a film végére.

Lázár Emese

Meleg szituációk, kínos helyzetek szülte sziporkázó poénok, parádés szereposztás: a Madárfészek (The Birdcage) című amerikai vígjáték garantáltan feldobja a vasárnap estét. Az 1996-os amerikai film sztorija egyszerű. A transzvesztita Armand (Robin Williams) bártulajdonos. A Miami Beach-en működtetett szórakozóhely sztárja Satrina, azaz Albert (Nathan Lane). Armand és Albert egy pár. Együtt élnek és velük lakik Armand heteroszexuális kísérletének gyümölcse, Val, aki az ultrajobboldali, a morális züllöttség ellen ádázul harcoló szenátor (Gene Hackman) lányának udvarol.

madarfeszek

A tévedések vígjátéka és a kínos helyzetek sorozata akkor kezdődik, amikor az ifjú hölgy elhatározza: bemutatja választottját a szüleinek, azzal a mesével körítve, hogy a fiú apja görög diplomata. Aki jót akar röhögni, vasárnap este feltétlenül kapcsoljon az m1-es csatornára. A Madárfészek 22 órakor kezdődik.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."