Kultúra » Multimédia

Fagyizni is lehet hétvégén

Hideggel támadt ránk az ősz, mi mégis fagyizni hívjuk az olvasókat. Igaz, nem hétköznapi, sokkal inkább hétvégi kikapcsolódásról van szó.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

es megint duhbe jovunk
Bud Spencer pisztáciából kifogyott, de kérhetsz
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. szeptember 21., 18:02
0 hozzászólás. 

Borús délutánokra és szürke estékre kínálunk szórakozási lehetőséget. Kóstold meg a Bud Spencer pisztáciáját, válogass a programajánlónkból.

Kakasy Botond

Ronald Emmerich azon rendezők közé tartozik, akik szívesen nyúlnak a számítógépes látványeffektekhez. Ez nem jelent rosszat, főleg ha engedjük magunkat rabul ejteni a hatásvadász filmeknek. Amíg a 2004-ben megjelent Holnaputánban a sajátságos jövőképét vetítette a mozivászonra, addig az I.e. 10000-ben egy igen érdekes múltbéli elképzelését örökítette meg. A történet az elszakított szerelem fonalára épül, mert hát hős szerelemesek az őskorban is voltak. D'Leh törzsével él és mamutokra vadászik, ám egy nap a szomszédos leigázott törzs egyetlen túlélője jön a falujába, Evolet.

10000

A lányt elrabolják az idegen vaskardosok, amikor megtámadják a falut. A támadók nyomába ered, hogy megmentse szerelmét. Útközben döbben rá, hogy sok más leigázott törzs van az övékén kívül. A nyomokat követve, egy számára teljesen új világba jut el, ahol a hozzá hasonlókat rabszolgáknak tartják. Az út során nem csak az ismeretlennel, de a természet erőivel is meg kell küzdenie és Evolet kiszabadítása is hátra van. A film nem követi a valósághű korábrázolást, sőt időnként igen elrugaszkodik, de cserébe egy végig izgalmas filmet kapunk. Az I.e. 10000 című filmet szombaton 22 óra 15 perckor nézhetjük meg az RTL Klubon.

Lázár Emese

1900 - Novecento. A múlt századforduló évszámára kereszteli az Amerikába tartó óceánjáró kazánfűtője, Danny azt az újszülött kisfiút, akire az esztendő első napján talál rá a hajó mélyében. A talált gyermek a hajón nevelkedik, óceánon ringó otthonát még akkor sem hagyja el, amikor erre már lehetősége adódna. Kilenc éves, amikor kiderül, hogy kivételes tehetségű zongorista, aki játékával elvarázsolja az utazóközönséget.

OceanjaroZongorista

Az olasz filmrendező, Giuseppe Tornatore 1998-ban forgatta Az óceánjáró zongorista legendáját. A film zenéjét Ennio Morricone szerezte és operatőre Koltai Lajos volt, aki munkájáért 1999-ben megkapta az Európai Filmakadémia fődíját. A Tim Roth által hitelesen megformált zongorista karakterét és a múlt század első évtizedeinek hangulatát is kiválóan ábrázoló filmet, Az oceánjáró zongorista legendája címűt szombaton 20 óra 30 perctől tűzte műsorra a Duna Tv.

Szasza

Szeretitek a pisztácia fagyit? Igaz, kissé már lejárt a szezonja, de a klasszikus vígjátékok egyik legismertebb poénjaként még visszaköszön szombaton 19 óra 50 perctől a Film+ 2 csatornán. A Bud Spencer - Terence Hill páros főszereplésével készült ...és megint dühbe jövünk a két, pofozkodós színész közös filmjeinek egyik legjobbja, sokaknak életre szóló élmény.

EsMegintduhbeJovunk1

A történet szerint az egyik miami-i admirális megelégeli a görög Parapolis uralmát a helyi kaszinók felett és hadjáratot indít alvilági üzérkedései ellen. A görög ellen nem is lehetne bevetni jobb párost, mint Charlie Firpot, aki régen szerencsejátékos volt, és féltestvérét, Johnnyt. A legendás jelenetekkel tűzdelt mozit vasárnap 16 óra 20 perctől megismétlik, szintén a Film+ 2-n.

Katona Zoltán

Rangadó az angoloknál: Liverpool-Manchester United. Habár a Liverpool nem a legfényesebb napjait éli, az örök vetélytárs Manchester Uniteddel mindig nagy élmény az összecsapás az Anfield Roadon.

LiverpoolManchester

A vörösök nagyon rosszul kezdték a bajnokságot, nyeretlenek, négy meccsen mindössze két pontot szereztek. Ezzel szemben a United négyből három találkozót megnyert és a táblázat második helyéről várja az összecsapást. A meccset a Digisport 1 közvetíti élőben, vasárnap délután fél négytől.

Bedőházi Attila-Csaba

Zúzós filmmel jelentkezik vasárnap a TV2. Ezúttal egy újabb képregény-adaptáció kerül a tévénézők szórakoztató dobozába. Tony Stark playboyokat megszégyenítő milliárdos élete veszélybe kerül, amikor Afganisztánban elkapják a terroristák és arra kényszerítik, hogy fabrikáljon egy tömegpusztító fegyvert, cserébe egy életmentő pacemakert kap, így túlélheti.

Ironman

A rakéta helyett azonban saját céljára készít fegyvert, amivel sikerül megszöknie fogvatartói elől. Nem csak egy új fegyver, de maga Vasember is megszületik. Vicces, kemény és odacsap, ha kell. Az AC/DC-vel és Gwyneth Paltrowval megspékelt akciófilmet vasárnap este kilenc óra öt perckor lehet és kell megnézni a TV2-n.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."