Kultúra » Multimédia

Jackiebe szerelmes a tévé

Jackie Chan jó néhány tévéadót kibérelt erre a hétvégére, de mi körülnéztünk, és ajánlunk mást is. Macskajátéktól az El Clasicoig.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

jackie-chan
Többször is találkozhatunk vele a tévében
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. október 05., 16:30
0 hozzászólás. 

Karatés filmből - ahogy régen mondták – lesz bőven a szórakoztató dobozban, de ha megfelelően kezeljük a távirányítót van esélyünk más programot is megnézni. Ebben segítünk.

Szasza

A magyar kereskedelmi tévék hétvégi szerelmének tárgya Jackie Chan, vagy még inkább a Chris Tucker-rel készült közös mozijuk, a rettenetesen fordított című Csúcsformában. Az 1998-as, igazi nagy klasszikusnak számító vígjáték története szerint a Chan által alakított Lee nyomozó Amerikába utazik, hogy a kínai konzul elrabolt lánya után nyomozzon. Az FBI nem nézi jó szemmel, hogy egy külföldi zsaru szól bele a nyomozásukba, ezért Lee-re szabadítják Carter nyomozót (Chris Tucker), hogy tartsa őt távol az ügytől.

csucsformaban

Ebből persze sokkal inkább az sikerül, hogy ketten kezdenek el nyomozni, legalábbis az első néhány kulturális sokk után. És, hogy miért szerelmesek a magyar kertévék a filmbe? A hétvégén háromszor is láthatjuk: a Cool pénteken 22 óra 15 perctől és vasárnap 18 óra 10 perctől vetíti, míg az RTL Klubon szombaton 17 óra 30-tól nézhetjük meg. Ha pedig román felirat fétisünk van, kapcsoljunk vasárnap este fél kilenckor a PRO Tv-re, ott is vetítik.

Katona Zoltán

Csík Zenekar-koncert. Szombat este van egy jó koncert az m1-en. A méltán híres Csík Zenekarnak a Művészetek Palotájában adott nagykoncertjéből láthatunk egy másfél órás összeállítást. Csík János és zenekara ezen a koncerten is kiegészül olyan vendégekkel, mint Lovasi András vagy Presser Gábor, de természetesen a legismertebb szerzeményeik is elhangzanak.

csikzenekar

A Csíkban az a jó, hogy a magyar népzenekincs mellett napjaink zenei kincseit (a Quimby, a Kispál és a Borz, Hobo és mások) is felvillantják sajátos feldolgozásunkban. Kissé divat is lett mostanában Csíkot hallgatni, de hadd legyenek inkább ilyen divatok. Meg ilyen koncertek szombat esténként a tévében. Kezdés: 23 óra 10 perc.

Kakasy Botond

A múlt heti Adam Sendleres vígjáték után ugyancsak Adam egy másik kiváló alakításán dolgoztathatjuk meg rekeszizmainkat. Most Dave Buznik bőrébe bújik, aki egy csendes és nyugodt fiatalember. Egyszer adódik úgy, hogy kissé felemeli hangját, aminek következményeként a bíróságon köt ki. A bíró düh-terápiára kötelezi méghozzá dr. Buddy Rydell (Jack Nicholson) pszichiáterhez, aki elég sajátságos módszerekkel dolgozik.

ki nevel a vegen

A kezelés alatt Dave bizarrabbnál bizarrabb helyzetekbe kerül, ami az eddig békésnek hitt fiatalembert is kihozza a sodrából. Akkor borul a bili, amikor a terápia részeként (vagy nem) Buddy ráhajt Dave csajára. Innen nincs visszaút Daveből előjön az állat. A Ki nevel a végén? című vígjátékot szombaton 22 óra 15 perctől nézhetjük meg a TV2-n.

Bedőházi Attila-Csaba

Taken (Elrabolva), avagy Liam Neeson olyan apává válik, akinek a lányának nem udvarolnál. Ez is lehetne a végkövetkeztetése a 2008-ban készült amerikai-francia akciófilmnek, de nem az. Az apa kegyetlensége, ahogy megpróbálja megmenti lányát valóban elgondolkodtató, de érthető.

Valamikor a titkosszolgálatnál dolgozó Bryan Mills (Liam Neeson) újabban sztárokat véd és van egy 17 éves lánya, Kim, aki volt feleségével él, és annak férjével él. Így kezdődik a szombaton 22 óra 20 perckor az RTL klubon vetített mozi.

elrabolva

A bajok akkor kezdődnek, amikor Kim és barátnője úgy döntenek, hogy Párizsban vakációznak. Az ex-ügynök vonakodva, de belemegy a kiruccanásba, és a lányok elindulnak. Kim Párizsban a repülőtérről hívja fel apját, aki lehet ha utoljára beszélt vele. Mills mindent megpróbál megtenni, hogy az emberkereskedők kezéből megmentse szeme fényét.

Józsa Csongor

Vasárnap kerül sor a spanyol bajnokság legjobban várt mérkőzésére: a Barcelona a Real Madridot fogadja. A fővárosiak mestere, Jose Mourinho szerint az El Clásico a világ legrangosabb mérkőzése, és épp ezért ilyenkor az egész világ megáll, hogy megnézhesse a két gigász küzdelmét. A Real Madrid egyébként pocsékul kezdte az új idényt, hat forduló után mindössze 3 győzelmük van, egy döntetlen és két vereség mellett, miközben a Barcelona eddig hibátlan. Az El Clásico első felvonását vasárnap 20 óra 50 perckor rendezik a Camp Nouban. Élőben közvetíti a Digi Sport1.

ElClasico

Újból képernyőre tűzték a Székelyudvarhelyi KC bajnoki meccsét – ebben az idényben már harmadszorra. Ezúttal hazai környezetben szerepel az együttes, az ellenfél a tavalyi ezüstérmes, Bákói Ştiinţa lesz. A mérkőzést vasárnap 19 órától rendezik, élőben közvetíti a Digi Sport 3.

Lázár Emese

Egy különleges szerelmi háromszög, amely attól más, hogy szereplői már túl vannak hatvanadik születésnapjukon. „Mindnyájan akarunk egymástól valamit. Csak az öregektől nem akar már senki semmit. De ha az öregek akarnak egymástól valamit, azon mi nevetünk." – írta a Macskajáték című, két részes tragikomédiájáról Örkény István.

pogany judit macskajatek

A darabot Mácsai Pál rendezésében vasárnap este az Örkény Színházból 21 óra 25 perctől közvetíti a Duna Televízió. A szereposztásban olyan nagyszerű színészeket láthatunk, mint Pogány Judit, Molnár Piroska, Csomós Mari, Kerekes Éva, Jordán Tamás.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."