Kultúra » Multimédia

Magyar csajok a tévében

Erdélyi énekesekkel és együttesekkel érkezett a végjátékhoz két magyarországi tehetségkutató műsor, finisben a női kézi-eb.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Antal Timi és Csobot Adél, az X-Faktor két erdélyi döntőse
Tele lesz magyar nőkkel a tévé, lehet szurkolni!
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. december 14., 15:35
2 hozzászólás. 

Hétvégén két lánynak és egy néptáncegyüttesnek is szurkolhatunk a tévé előtt ülve, de szoríthatunk a teljes magyar női kézilabda-válogatottnak, és akad néhány film is.

Bedőházi Attila-Csaba

Tíz produkció, köztük négy néptáncegyüttes vívta ki a szakmai zsűri és a közönség tetszését a márciusban indított Fölszállott a páva népzenei és néptánc tehetségkutató versenyben. A fődíjra esélyes a balánbányai Ördögborda néptáncegyüttes is. A tehetségkutató verseny a december 15-i döntővel zárul a Dunán szombat este 19 óra 35 perctől látható adást élőben közvetíti a Duna World, sőt ezúttal az m1 is. Ha a közönségdíjat is az erdélyi csoportnak adnád, segítsd őket egy sms-sel: küldd a 23-as számot a +36 20 9000 629-es számra.

Az Ördögborda, a Fölszállot a Páva erdélyi döntős csapata

Ugyancsak szombat este kezdődik az RTL Klub tehetségkutatójának elődöntője, ahol három versenyző, köztük két erdélyi lány énekel a döntőbe jutásért. Oláh Gergő mellett a 19 éves bánffyhunyadi Antal Timire, és a 18 éves nagykárolyi Csobot Adélra lehet voksolni. A szombaton 20 óra 30 perckor kezdődő X-Faktor döntő után két versenyző marad, akik vasárnap 21 órától szintén az RTL Klubon mérik össze tudásukat és népszerűségüket.

Kakasy Botond

Legnagyobb ellenségeink sokszor mi magunk vagyunk. Az egónk úgy irányítja helyettünk az életünk, hogy azt mi magunk észre sem vesszük. Jake Green (Jason Statham) is saját démonaival küzd. Jake egy igazi megszállott szerencsejátékos, aki mindenkit kifoszt, akivel egy asztalhoz ül. Ezért nem örvend túl nagy népszerűségnek a kaszinókban, sőt a legtöbből már ki is tiltották. Két bátyjával, Billyvel (Andrew Howard) és Joe-val (Stephen Walters) meghívást kapnak egy exkluzív játékra Dorothy Machához, a helyi maffiafőnökhöz, ahol Jake-nek vesztenie kell.

Revolver

Jake azonban eltér a tervtől, vesztés helyett jól megkopasztja a maffiavezért és végig provokálja. Mindhármuknak menekülniük kell Macha haragja elől, aki bérgyilkost fogad fel Jake megölésére. Jake egy testvérpárnak kezd dolgozni, akiknek feltett szándékuk, hogy leszámolnak Machával, ezért Jaket és testvéreit pártfogásukba veszik. Az angol-francia Revolver című filmet megnézhetjük vasárnap éjjel 23 óra 45 perctől az RTL Klub műsorán.

Szasza

Szombaton Belgrádra és az m1-re vagy a TVR1-re meredhet a sportrajongók tekintete, a magyar női kézilabda-válogatott ugyanis egészen az elődöntőig harcolta magát. Görbiczék csatáját a Norvég válogatottal 15 óra 25 perctől tudjuk követni a román nemzeti televízió egyes csatornáján. A Szerbia – Montenegró párharcot ugyanitt tudjuk követni 18 órától, míg az optimista előrejelzések szerint a magyar lányokat vasárnap is nézhetjük: elődöntő 15 óra 25 perctől, döntő és díjkiosztó ünnepség 18 órától.

A női magyar kézilabda-válogatott

Szintén vasárnapra kínálja a filmtörténelem egyik legblődebb, ugyanakkor határozottan vicces vígjátékát a Cool tv. Bár a Maffia! valóban sajátos módon parodizálja a legendás Keresztapát, a néhol durva humorral fűszerezett jelenetekben számtalan utalást találunk más filmekre is. Ha bejön a paródia műfaja, vasárnap 16 óra 30-kor kapcsoljunk a csatornára.

Estére egy francia-belga alkotást ajánlunk, ami képregény és filmsorozat formájában is nézők tömegeit hódította meg. A Largo Winch – Az örökös története szerint Ann Ferguson a Winch család óriási vagyonára pályázik, ezért megöli a dúsgazdag mágnást, Nero Winchet. Fogadott fia, Largo lesz az egyetlen örökös, aki bosszúállásra készül, és ugyanakkor apja gyilkosai elől is menekül. Az izgalom 20 óra 20 perctől indul, szintén a Cool-on.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kszl
2012-12-14 21:41:01
Kézilabda meccset tudtom szerint nem csak a bocskoros 1-es közvetíti, hanem a magyar 2-es is....
avatar
szasza
2012-12-15 18:03:00
re:
m1 közvetít, csak eredetileg nem szerepelt a programban. Bár most már magyar szempontból nem annyira érdekes, sajnos.

avatar
kszl
Kézilabda meccset tudtom szerint nem csak a bocskoros 1-es közvetíti, hanem a magyar 2-es is....

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."