Kultúra » Multimédia

Visszatér a mozi Udvarhelyre!

Legalábbis egy hétvége erejéig, ugyanis a Filmtettfeszt alkalmából magyar nagyjátékfilmeket is lehet nézni a moziban. És nemcsak ott.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

lizaarokatunder
A nagysikerű Liza, a rókatündér című filmet is vetítik
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. szeptember 28., 10:49
0 hozzászólás. 

Az Erdély több városában egyszerre zajló Filmettfeszt több magyar nagyjátékfilmet, illetve dokumentum- és kisfilmet is kínál a hét végén. Udvarhelyen pénteken, október 2-án délután kezdőik a háromnapos filmfesztivál egy Mikó Imréről szóló dokumentumfilmmel, de vasárnap estig nagyüzem lesz. Nemcsak az egykori moziteremben, hanem az ifjúsági házban, a könyvtárban (itt lesz erdélyi magyar rövidfilmek versenye) és az Emelet kávézóban is lesznek vetítések, sőt autósmozit is tartanak szombaton 22 órakor a Jézus-kápolna előtti téren Mundruczó Kornél Fehér isten című filmjét vetítik.

Többek között levetítik Ujj Mészáros Károly nagy sikerű filmjét, a Liza, a rókatündért, Lévai Balázsnak a Most múlik pontosan című Quimby-dal keletkezését bemutató Engedem, hadd menjen című dokfilmjét is. A Filmtettfeszt vasárnap este az ifiházban Török Ferenc Senki szigete és Hajdu Szabolcs Délibáb című filmjével zárul. Utóbbiról itt írtunk bővebben, a háromnapos rendezvény részletes műsorát pedig itt lehet böngészni.

A belépés ingyenes a rendezvényre.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."