Kultúra » Multimédia

Buta komédia, szuperhősök és drámai intrikák

Jó eséllyel fog a házban marasztalni az eső június utolsó hétvégéjén, így nyugodtan megnézhetjük mi folyik épp a kábelen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Tévét néz
Fotó: port.hu
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. június 24., 15:02
0 hozzászólás. 

Józsa Csongor

Újabb állomásához érkezett a Forma-1-es idény. Ha legalább fele annyira lesz izgalmas a hét végén sorra kerülő Európa Nagydíj, mint a legutóbbi, akkor mindenki elégedett lehet. A pilótáknak most sem lesz könnyű dolguk, hiszen ez nem egy standard pálya, hanem Valencia utcáin száguldoznak. Az időmérő edzésre szombaton, a futamra vasárnap egyaránt 15 órától kerül sor. Az eseményeket élőben követhetjük az RTL Klubon és a Digi Sporton.

Szines_tvajanlo/2406

A spanyolok visznek mindent? A 21 éven aluliak labdarúgó Európa-bajnokságának döntőjét a hispánok játsszák, az ellenfél pedig Svájc lesz. A szombati döntőt a Digi Sport közvetíti élőben 21 óra 45 perctől.

Bedőházi Attila-Csaba

A hét vezér arra ébred, hogy sehol a magyarok, akikkel hont foglalnának, így útra kelnek és megpróbálják megkeresni népüket, közben pedig bejárják a magyar történelmet. A filmet lehet szeretni és utálni, de senkit nem hagy hidegen, az biztos. A szereposztás parádés, a poénok fergetegesek. Ha kedvet kaptak, akkor vasárnap 22 órától a Film+ 2-re kell hangolni a tévékészüléket, és ellazítani a nevetőizmokat, mert jön a Magyar Vándor, azaz a 2004-ben, Herendi Gábor rendezésében készült vígjáték.

Szines_tvajanlo/2406

Szintén vasárnapi mozit ajánlunk, ezúttal thriller van terítéken, mégpedig a TV2 műsorán: 23 órától a Resident Evil, azaz a Kaptár című filmet követhetik figyelemmel. Egy földalatti genetikai laborban elszabadul a pokol, amikor egy vírus kiszabadul. Mint a számítógépes játék filmadaptációjából kiderül, az emberek nem meghalnak, hanem élőholtak lesznek, akik/amik kielégíthetetlen étvágyát csak a még élő embertársaik csillapíthatják. A főszereplő Alice (Milla Jovovich) még egy kommandós csapatot is kap, hogy megoldja a helyzetet. Hogy sikerül vagy sem, az kiderül vasárnap 23 órától a TV2-n.

Kakasy Botond

A meteorológusok semmi jót nem ígérnek a hétvégére, így könnyen a tévé képernyője előtt köthetünk ki. Szombat este mi is tarthatna jobban éberen, mint egy német-amerikai horrorfilm. Szó sincs szörnyekről vagy démoni fajzatokról, hanem a Végső állomás harmadik része kerül a vetítőre. Valami félresikerül így nem a tervek szerint halnak meg az emberek, amikor kisiklik az egyik vidámpark hullámvasútja. A megmenekült áldozatok ismét izgalmas jelenetek közepette próbálnak rájönni a Halál logikájára, és lekerülni a listájáról. A pörgős jelenetekben bővelkedő egészestés filmet megnézhetjük az RTL Klubon, szombaton 23 óra 5 perctől.

Szines_tvajanlo/2406

Ha mégse lenne kedvünk vagy idegzetünk az előbbi filmhez, akkor ne hagyjuk ki A titkok könyvtára trilógia utolsó részét, ahol világkalandorunk, aki főállású könyvtáros, újabb bonyodalmakba keveredik. Utolsó kalandját épphogy megúszta, így egy kicsit szeretne lazítani, de a gyönyörű Simione karjaiban köt ki, aki újabb kalandba csábítja. Egy misztikusn Drakula gróffal kapcsolatos rejtély megoldásába kezdnek, így Flynn hamarosan a Júdás-kehely nyomába ered, amivel a legenda szerint feltámaszthatja a híres Drakulát. A film vasárnap 21 óra 5 perctől kerül vetítésre a TV2-n.

Lázár Emese

Chris, a szegény, de ambiciózus fiatal teniszedző megismerkedik és megbarátkozik Tom Hewett-tel, egy nagy pénzügyi cég tulajdonosának a fiával. Aztán elveszi feleségül Tom húgát, Chloét és a házasság révén bekerül a felsőbb tízezerbe. Úgy tűnik, sínen a gondtalan élet, csakhogy megjelenik Nola, Tom menyasszonya, akit a család nem kedvel, de akibe Chris beleszeret. A banális történet szálai alaposan összekuszálódnak. Hogyan oldja meg a helyzetet a csapdába került Chris és végül kinek a térfelén pattan a labda?

Szines_tvajanlo/2406

Match Point a címe Woody Allen 2005-ös, Golden Globe díjas bűnügyi pszichodrámájának. Az abszurd humoráról híres nagyszerű rendező-forgatókönyvíró ezúttal sem okoz csalódást rajongóinak. A film sikerének másik kulcsa a parádés szereposztás: Chris szerepében Jonathan Rhys Meyerst láthatjuk, a dögös Noláéban pedig Scarlett Johanssont. A vetítési időpont átlóg a következő hétbe, ugyanis vasárnap éjfél után, azaz 0 óra 15 perctől tűzte műsorra az RTL Klub.

Szasza

Könnyed, nevettető és mindenekelőtt családbarát animációs filmet találunk szombaton este 20:30-tól az RTL Klubon. A Pixar évről évre új ötlettel áll elő animáció terén, 2006-ban épp autókat hívott életre Verdák címmel. A Golden Globe díjjal is jutalmazott moziban Villám McQueen kalandjait követhetjük nyomon, aki hírnevet és dicsőséget szeretne, kupát akar nyerni, de útközben barátságból és a család fontosságáról is kap jó néhány leckét.

Szines_tvajanlo/2406

Ha némileg komolyabb filmhez lenne kedvünk (bár azért ne számítsunk mélyléketani drámára) akkor választhatjuk a Pro TV-t is, akik szintén szombat 20:30-kor vetítik a Pókember első részét. A képregény sorozaton milliók nőttek fel és az első szám a mai napig is a legkeresettebbnek számít. Peter Parker egy génmódosított pókkal való szerencsétlen találkozás után furcsa képességekre tesz szert. Először nem tudja mihez kezdjen hálószövő tehetségével, de a nyámnyila tinédzserből lassacskán igazi szuperhős lesz.

címkék: tv musorajanlo teve

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."