Kultúra » Multimédia

Reggeli versenytől az univerzum határáig

Japánból jelentkezik a száguldó cirkusz, Harrison Ford-klasszikust ad az RTL Klub, a TV2-n pedig az űr jelenti a legvégső határt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Amerikai pite
Fotó: port.hu
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. október 07., 17:03
0 hozzászólás. 

Józsa Csongor

Egyetlen pontra van szüksége a címvédő Sebastian Vettelnek, hogy másodszorra legyen a Forma-1 világbajnoka. Az egyik riválisa, Fernando Alonso szerint a német akkor is megszerzi a címet, ha a tévéből nézi a futamot. A Red Bull pilótája azért ott lesz a versenyen, a képernyőn mi követhetjük az eseményeket: szombaton reggel 8 órától az időmérő edzést, vasárnap 9 órától a versenyt nézhetjük élőben az RTL Klubon és a Digi Sport 1-en.

Szines_tvajanlo/0710

Focilázban ég ezen a hétvégén Európa: a 2012-es kontinenstorna selejtezőmérkőzéseinek újabb játéknapját rendezik. A román nemzeti együttes a Naţional Arenaban látja vendégül a fehéroroszokat. A Victor Piţurcă által irányított együttesnek nyernie kell, de továbbjutási esélye függ a Bosznia-Hercegovina–Luxemburg párharctól, ahol előbbieknek ki kellene kapniuk. A bukaresti összecsapást szombaton 21 óra 30 perctől a TVR1, a bosnyák találkozót a Digi Sport 2 közvetíti.

Kakasy Botond

Az Amerikai pite tipikus amerikai tinifilm – még 1999-ben jelent meg Paul és Chris Weitz testvérpár rendezésében. A testvérek első filmje volt, de a hihetetlen siker miatt több rész is született az évek alatt, igaz már mások rendezésében. A sorozat a tinik első szexuális próbálkozásait dolgozza fel: a fiúk versengését az első nagy kalandért és a lányok reakcióját. Ezek számtalanszor teremtenek vicces vagy éppen érzékeny pillanatot és ez alól a 2005-ben megjelent negyedik rész sem kivétel.

A helyszín egy rossz hírű zenetábor, ahová az előző részekből jól ismert Stifler öccse, Matt érkezik. A bratyó híre magasra teszi a mércét, amit Matt-nek überelnie kell. Nem is ül karba tett kézzel, kamerát szerel a lányok zuhanyzójában, flörtöl és szerelmes is lesz. Vicces helyzetekkel és agyament ötleteivel sikeresen túlszárnyalja Bránermájszter néven elhíresült bátyját. A filmben még feltűnik Jim apja is, aki a táborban az egyik nevelő és megpróbálja Matt-et visszazökkenteni a megfelelő kerékvágásba. Fergeteges poénok, vicces helyzetek csalnak nevetést a néző arcára, szóval nem érdemes kihagyni. A filmet szombat este 22 óra 30 perctől nézhetjük meg a TV2-n.

Katona Zoltán

Pál Utcai Fiúk – nem regényadaptáció, hanem koncertfilm az A38 Hajóról, 2008-ból. Leskovics Gábor és zenekara telt ház előtt játszott, s a koncertfelvétel a legjobb pillanatokat mutatja meg nekünk. Hely, idő: Duna Tv, szombat, október 8., 1.20

Szines_tvajanlo/0710

George Clooney – e nevet olvasva sok nőnek megdobban a szíve, s ha még jobban meg akarja dobogtatni, akkor üljön le vasárnap fél tizenegykor az m1 elé, mert kedvence egy olyan jogászt alakít, aki belekeveredik valamibe. Furcsa szakma az ügyvédé, pláne akkor, amikor rájön, hogy az ügyben, amibe belekeveredik, valaki nagyon leszarta a kalapács nyelét. A Michael Clayton krimi a javából. Hely, idő: m1, vasárnap, október 9., 22.30

Bedőházi Attila-Csaba

A Star Trek tizenegyedik epizódját vetíti a TV2 – az egészestés mozi mérföldkő a Star Trek történelmében, ugyanis ez az első olyan rész, ami Oscar-díjat tudhat magáénak: a film 2010-ben nyerte el a legjobb maszkért járó szobrocskát. A 120 perces amerikai sci-fi történetében a kezdeteket ismerhetjük meg, avagy hogyan lettek barátok Kirk kapitány és Mr. Spock.

Szines_tvajanlo/0710

A két ellentét, az iowai farmerfiú és a félig vulkáni Spock az akadémián találkoznak, majd beválogatják őket a Pike kapitány vezetésével első útjára induló Enterprise űrhajó legénységébe. Természetesen az első küldetésükön az egész Univerzumot, vagy legalábbis a Föderációt kell megmentenie a két titánnak. Persze az összefogásban rejlik a megoldás, így a két ifjú félreteszi a köztük levő ellentétet. Hogy ez mennyire sikerül? Kiderül szombaton 21 óra 5 perctől.

Szasza

Harrison Ford egyik legkedveltebb filmjét tűzte műsorára az RTL Klub péntek este. A Szökevény nem mai darab, hiszen 1993-ban jelent meg, majd nyert Oscar- és Golden Globe-díjat is egy évvel később.

Szines_tvajanlo/0710

Ford egy közismert orvost alakít (Dr. Richard Kimble), aki egy napon holtan találja feleségét otthonában. Az orvos megdönthetetlen bizonyítékokkal áll elő, ám mégis rávarrják a gyilkosságot és halálra ítélik. Kimble megszökik és kezdetét veszi a rendőrség és az FBI elől való menekülés, a hajsza az igazságért, ahol az igazság nem is annyira hihető már. A Harrison Ford, Tommy Lee Jones, Sela Ward és Julianne Moore neve által fémjelzett alkotást péntek 23:10-től láthatjuk az RTL Klub műsorán.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."