Kultúra » Multimédia

Bunyó, villantások és vígjátékok

Klasszikus mozikkal búcsúztatjuk az óévet és ugyancsak jól bejáratott mozik előtt üldögélva kezdhetjük az újat – tévés ajánló.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Kincs ami nincs
Fotó: port.hu
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. december 30., 17:05
1 hozzászólás. 

Katona Zoltán

Egyedül nem megy. Egy kedves filmecske jó színészekkel, jó zenével, franciás ízekkel – ha magadhoz tértél a szilveszteri mulatozásból és hazaértél, este egy levezető valami mellett jó lesz ez a film. Párizs, furcsa, de szimpatikus alakok, tetőtéri lakás, szerelem – és sokak nagy kedvence az Amélie óta, Audrey Tatou.

TevesAjanlo_Dec30

A mosolygós kislányos arc és egy különleges nagymama, akire a film nézése közben egyre jobban kezdünk figyelni. Legyen az újesztendő első jó filmélménye! Hely, idő: TVR Cultural, vasárnap, január 1., 21 óra 10 perc.

Kakasy Boti

Ha nincs kedvünk az alkoholmérgezéshez vagy fesztelen táncoláshoz, akkor az óév utolsó óráit túlvészelhetjük egy kis filmnézéssel. Ehhez jobb ajánlat nem is lehetne, mint az RTL Klubbon vetített Sötét zsaruk (Men In Black). Kay (Tommy Lee Jones) a vén róka és Jay (Will Smith) a tejfölös szájú ügynökpáros feladata nem mindennapi. Sőt, a szervezet, aminek dolgoznak az sem mindennapi, ugyanis a legtitkosabb ügynökségek közt is a legtitkosabb.

TevesAjanlo_Dec30

A két ügynök azok a fekete ruhás arcok közé tartoznak, akik a földönkívüliek aktivitását követik figyelemmel a Földön és ügyelnek a kényes egyensúlyra. Nevüket, létformától és galaxistól függetlenül mindenhol rettegik, azonban egy veszélyes terrorista a Földön készül megölni két galaktikus nagykövetet. Ezt a fekete ruhás ügynökök nem engedhetik, így a legtutibb fegyverekkel és trükkös eszközökkel lépnek akcióba. A filmet 20 óra 30 perctől vetítik.

Szasza

Vannak az évnek olyan szakaszai, amikor csak úgy ömlik a tévéből Bud Spencer: az egyik ilyen a szilveszter. Újév előtt még be is tudjuk jegyezni magunknak a szombati 17 óra 30 perces időpontot, ekkor vetíti ugyanis az RTL Klub a Kincs, ami nincs című filmet.

TevesAjanlo_Dec30

A sokak által csak Piedoneként ismert olasz színész mellé kapjuk még a gyakori társát, Terence Hillt. Charlie O'Brien és Alan több véletlen folytán keverednek el Pongo-pongo szigetére, ami állítólag mesés kincset rejt. Csattognak a pofonok, repülnek a kalózok és még egy, a második világháborúból ottmaradt japán katona is előkerül a kincsvadászat során.

Bedőházi Attila-Csaba

Klasszikus mozikról lévén szó a Nagy durranás is ilyentájt kerül képernyőre. A szebb és jobb napokat is megélt Charlie Sheen-t láthatjuk egy bődületesen jóra sikerült vígjátékban. Rengeteg nagyfilm összerakott paródiájáról van szó, ami alatt szem nem marad szárazon.

TevesAjanlo_Dec30

Topper, a balhés pilóta felhagy eddigi életével és újra bevetésre indul. Az akció neve Alvó Menyét. Rambóként veti bele magát a dzsungelbe és küzd meg az ellenséggel, hogy kiszabadítsa Ramadát. A filmet az RTL Klubon láthatják vasárnap 22 óra 30 perctől.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
gubics
2011-12-31 23:33:30
Piedone RULEZ! :silly:

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."