Kultúra » Multimédia

Égjünk szombat esti lázban a tévé előtt

Szinte mindenki a hétvége második napjára koncentrált ajánlójában, persze akad vasárnapi kikapcsolódás is. 

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Ben Stiller és a távkapcsoló
Nyúlj a távkapcsolóért.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. április 20., 18:08
3 hozzászólás. 

Szasza a bunyó nagymestereit nézetné meg az olvasókkal, Kutya kalandozik, Emese szerelmes vizekre evez, Boti Steven Seagalra esküszik, Bedő a Távkapcsot ajánlja, Csongi továbbra is a sport mellett szól.

 

Szasza

Bár a múltkor is Bud Spencer filmmel villogtam, ezt a palit egyszerűen nem lehet megunni. Főleg ha örökös társával, Terence Hillel együtt játszik, ráadásul az egyik legjobb filmjükben. A Kincs, ami nincs még a klasszikus Spencer-Hill filmekből is kiemelkedik, középtávon akár naponta is meg tudnám nézni.

TevesAjanlo_2012/Apr20

A történet nem túl bonyolult: Alannek (Terence Hill) sürgősen pénzre van szüksége, így kapóra jön egy kincses sziget térképe. A szigetre jutást nem mindennapi módon oldja meg, elrejtőzik Charlie (Bud Spencer) hajóján, majd gondoskodik róla, hogy a hajó eljusson Pongo-pongo szigetére. Az igazi kalandok csak itt kezdődnek: találnak bennszülött törzset, ottfelejtett tankot, de még egy őrült japánt is, aki úgy tudja, még tart a második világháború. Kincs, ami nincs szombaton 20 óra 30 perctől a film+-on, ismétlés vasárnap 17 óra 25-kor ugyanott.

 

Lázár Emese

Szépnek nem mondható, dundi, magányos és gátlásokért sem kell a szomszédba mennie a vidéki lánynak, Murielnek (Toni Collette). Apjával és testvéreivel él az unalmas kisvárosban, állandó konfliktusban a családjával és ismerőseivel, s miközben naphosszat ABBA dalokat hallgat, arról álmodozik, hogy megváltoztatja életét. A menekvést a férjhezmenetelben látja – a házasság kimozdítaná a holtpontról és megoldaná minden gondját.

TevesAjanlo_2012/Apr20

Az új élethez pénz is kell, ezért egy szép napon megkopasztja apja bankszámláját, és meg sem áll Hawai-ig. Jobbra fordul-e a sorsa, sikerül-e álmait beteljesíteni és talál-e párt magának? A Muriel esküvője (Muriel's Wedding) című 1994-ben készült ausztrál-francia romantikus vígjátékból minden kiderül. A filmet szombaton 21 óra 10 perckor nézhetjük meg az m1-en.

 

Katona Zoltán

Kalandorok - Paczolay Béla road-movie-ját lehet megnézni szombaton késő este, amennyiben otthon maradunk. Igazi magyar komédia, de nem minden részletében vicces. Három generáció, nagyapa, a fia és az unokája indulnak útnak, ők a tulajdonképpeni kalandorok – a képeken fel lehet ismerni pl. Bánffyhunyadot, a jellegzetes pléhborítású „viskókat". Szóval Erdély, ide hurcolkodnak embereink, itt történnek velük a dolgok.

Haumann Péter, Rudolf Péter, Schruff Milán – három olyan színész, aki garancia a jó játékra. A film zenéje is megkapó: a főcímzene a Kistehén együttes Elviszi a szél című dala, ami tulajdonképpen a francia Noir Désir zenekar Le vent nous portera szerzeményének fordítása. S ha már a zenénél tartunk: a film után az m1 műsorán egy Budapest Bár koncert lesz. Hely, idő: m1, szombat, április 21., 22 óra 55 perc.


Kakasy Botond

Mostanában majdhogynem csatornától függetlenül elég nagy figyelmet kapott Steven Seagal és eddigi filmjei. Ne lógjunk ki mi sem a sorból, ezért ha kedvünk is úgy tartja, hétvégén nosztalgiázzunk egyet. A Seagal által megformált John Hatcher különleges ügynökként dolgozik a kábítószerosztályon. Az ügynök már évtizedek óta áll szolgálatban, de egy utcai lövöldözés után, amiben lelövik legjobb barátját, úgy dönt, felhagy a veszélyes foglalkozással.

TevesAjanlo_2012/Apr20

Hiába vonul vissza csendes kertvárosi otthonába, ugyanis a szomszédban drogháború dúl. A jamaikai és kolumbiai drogkereskedők húzzák keresztül számításait. Amikor Sebhelyes, a jamaikaiak vezére leszámol a kolumbiaiakkal, Hatcher kerül a figyelem központjába. Hogy kiugrasszák otthonából, húgának családját támadják meg. Sebhelyes eléri célját : az egykori ügynök újból fegyvert vesz magához és elindul, hogy rendet tegyen. A filmet (Halálra jelölve) szombaton 23 óra 25 perctől nézhetjük meg az RTL Klubbon.


Bedőházi Attila-Csaba

Távkapcs –könnycsatornákat próbára tevő filmet nézhetünk vasárnap este. Most már csak az a kérdés, hogy a sírástól vagy a nevetéstől lesz-e nedves a szemünk. Ha szeretjük az Adam Sandler féle humort, akkor mindenképp az előbbi történik. Egy feltaláló különös tárggyal ajándékozza meg főhősünket, aki ezek után előre és hátra futkoshat az időben.

TevesAjanlo_2012/Apr20

Egy olyan távkapcs birtokába kerül, amivel felgyorsíthatja, illetve lelassíthatja az eseményeket. Turbót nyom ha unja a vacsorát, vagy a szexet, lassít, ha jól esik valami. Minden flottul alakul, mígnem a távkapcs átveszi az irányítást. Hogyan éli túl az irányítóból irányítottá vált Sandler? Kiderül vasárnap 21 óra 5 perctől a TV2-re kapcsolva.

 

Józsa Csongor

Az egész focivilág egyetlen találkozóra fókuszál ezen a hétvégén. Szombaton 21 órától eldőlhet a Primera Division, a spanyol élvonal bajnoki címe. Ezúttal az FC Barcelona lesz a házigazda, a Real Madridnak négypontos az előnye a katalán alakulattal szemben. A Digi Sport 1 közvetíti az El Clasicót.

TevesAjanlo_2012/Apr20

Tavaly a zavargások miatt elmaradt, idén habár nem teljes a biztonság Bahreinben, mégis megszervezik a Forma-1-es nagydíjat. Az első három futam igazán izgalmasra sikeredett, az erőviszonyok még most sem alakultak ki. Így a győztes kilétét még csak megtippelni is nehéz. Az időmérőt szombaton, a futamot vasárnap egyaránt 14 órától rendezik, élőben közvetíti az m1 és a Digi Sport.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
bodega
2012-04-20 22:47:41
Csongor, nem egy, hanem egy hijan ot pont a kulombseg
avatar
jozsacsongor
2012-04-21 13:37:22
re:
köszi, én már megelőlegeztem a pontokat :D

avatar
bodega
Csongor, nem egy, hanem egy hijan ot pont a kulombseg
avatar
bodega
2012-04-21 16:41:41
re: re:
estetol legyen profeta a neved!!!!
avatar
jozsacsongor
köszi, én már megelőlegeztem a pontokat :D

[quote=bodega]Csongor, nem egy, hanem egy hijan ot pont a kulombseg
[/quote]

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."