Kultúra » Multimédia

Pünkösdi sztriptíz

Nyirő élőben, a Forma 1 Monacóból, sztriptíz a bárból és a te életed a képernyőn látható ezen a hétvégén. Ajánljuk figyelmedbe.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Striptiz
Striptiz
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. május 25., 16:29
0 hozzászólás. 

A pünkösdi hétvégén sem pihen a szórakoztató doboz, szétnéztünk és válogattunk néhány programot az otthonülőknek.

Lázár Emese

Akik nem lehetnek jelen személyesen Nyirő József újratemetésén, azok a képernyőn keresztül lehetnek részesei a kegyeletadásnak. A Székely Apostol hazatér címmel Nyirő József újratemetésének szenteli vasárnapi programját és élőben közvetíti a helyszínről az ünnepséget, valamint az azt követő gyásszertartást a Duna Televízió és a Duna World. A székelyudvarhelyi ünnepi stúdió 11 órakor élő közvetítéssel jelentkezik a papkertből.

Nyirő József újratemetés

Az adást Nyirő emlékét idéző dokumentumfilmek bemutatása teszi ünnepibbé. Levetítik Az Isten igájában és a Nyirő hazatér című dokumentumfilmeket. 17 óra 40 perctől Nyirő legismertebb regénye, az Uz Bence 1938-ban készült filmváltozatát tűzték műsorra. A másfél órás játékfilmben olyan nagyszerű színészeket láthatunk, mint Bilicsi Tivadar, Bordy Bella, Greguss Zoltán, Jávor Pál, Kiszely Ilona, Mály Gerő, Ölvedy Zsóka, Szilassy László, Tompa Sándor, Zala Karola.

Bedőházi Attila-Csaba

Erotikával teli filmet sejtet a szombat esti Sztriptíz, viszont a mozi korántsem olyan jó, mint mondjuk a reklámja. Egyszer meg lehet nézni, többször nem lesz kedvünk. Demi Moore alakítja azt a sztriptíztáncosnőt, aki gyerekének visszaszerzése miatt áll a rudas melóba. Kislányát azért ítélte a bíróság pszichopata férjének, mert ő nem tudta eltartani. Előzőleg az FBI-nál dolgozott, na nem mint nyomozó, hanem, mint titkárnő. Az alaptörténet mellett rengeteg szál elindul. Zsarolni kezdik az ismert politikust, akit Burt Reynolds alakít és közben meghal.

Sztriptíz

Az ügyhöz egy nyomozó (Armand Assante) is csatlakozik, de a bár kidobóembere is feltűnik a színen. És ha még ez sem lenne elég, akkor a szerető mellett az ex-férj is szerephez jut. Kissé nagy a káosz és olcsók a poénok, de legalább sztriptízbárban játszódik a történet. Hogy mennyire szabadul meg ruháitól Demi Moore, az kiderül szombat este az RTL Klubon. A filmet 22 óra 10 perctől tűzték műsorra.

Katona Zoltán

A te életed - „Emberek, ébresztő, rajtunk is múlik, hányan adják fel! Hogy van-e igényünk arra, hogy a fogyatékosokra is gondoljunk a mindennapi élet kialakításában legalább technikailag. Ne csak könnyekre fakadjatok néhány percre, az nem elég!" – írja egy magyar kommentáló egy fórumon ezzel a német-osztrák filmmel kapcsolatosan, ami arról szól, hogy egy tehetséges zongorista egy baleset nyomán tolószékbe kerül, illetve egy olyan intézménybe, ahol mozgássérült fiatalokkal foglalkoznak.

A te életed

Ott találkozik egy másik sráccal, aki rávezeti arra, hogy az élet így is élhető – a barát halála után pedig újból zongorázni kezd. A filmet későn vetítik, szombaton éjszaka. Hely, idő: Duna Televízió, vasárnap, május 27., 0 óra 40 perc.

Józsa Csongor

A világbajnoki cím megszerzése után a második legszebben csillogó érem a Forma-1-es mezőnyben a Monacói Nagydíj trófeája. A száguldó cirkusz Monte Carlóba költözik be ezen a hétvégén. Szombaton az időmérő edzést, vasárnap pedig a futamot egyaránt 15 órától rendezik. Élőben közvetíti az m1 és a Digi Sport.

Forma-1 Monacói Nagydíj

A román női kézilabda-válogatott a londoni jegyekért száll harcba Lyonban. A négyes tornáról az első kettő jut ki az olimpiára. A Radu Viona által felkészített együttes pénteken 20 órától a franciákkal, szombaton 15 óra 45 perctől Montenegróval és vasárnap 15 óra 15 perctől Japánnal mérkőzik. A találkozókat élőben közvetíti a Dolce Sport.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."