Kultúra » Multimédia

Csillagot avatnak a magyarok

Pálinger búcsúzik, a csehek az EB-re koncentrálnak, Uma Thurman ki akarja nyírni Billt. Június első hétvégéjén is van mit nézni a tévében.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Csillag Születik
Hárman maradtak versenyben
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. június 01., 15:37
0 hozzászólás. 

Vérbő hétvégét kínál a szórakoztató doboz: sportból, zenéből, akcióból, de még családi drámából sem lesz hiány.

Józsa Csongor

Barátságos találkozón Prágában lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott. Az Egervári Sándor által irányított gárda az Európa-bajnokságra készülő csehekkel csap össze. A vendégek 33 éve nem nyertek a péntek esti ellenlábasukkal szemben. A 20 órától kezdődő meccset az m2 közvetíti élőben.

Palinger Katalin

Pálinger Katalin utolsó alkalommal ölti magára a magyar válogatott mezét. Vasárnap az Eb-selejtezők keretén belül Dabason fogadják a fehéroroszokat. A meccsnek nincs már tétje – a házigazdák kijutottak a kontinenstornára, de a legendás kapus búcsúztatására mégiscsak egy győztes meccs dukál. A párharcot 13 óra 15 perctől élőben közvetíti az RTL Klub.

Bedőházi Attila-Csaba

Csillagok hullnak, születnek újak – idézhetnénk a P. Mobil klasszikusát, de nem tesszük, hiszen nem rockműsorról van szó, hanem a sok tehetségkutató közül az egyikről. Az viszont igaz, hogy újak születnek és lesznek, akik elhullnak az RTL Csillag születik show műsorában, ugyanis a fináléhoz érkeztünk. Már csak hárman, Mészáros Elek, Szirota Jennifer és a Quantum XXL maradt versenyben. A szombati mindent eldöntő néhány órában győztest hirdetnek, de korántsem csak ettől lesz érdekes a tehetségkutató utolsó száz métere.

CsillagSzuletik1

A befejezéshez olyan, szintén tehetségkutatókból ismert arcok segédkeznek, mint például az X-Faktor győztes Kocsis Tibor, vagy a nemrég városunkban koncertező Geszti Péter és zenekara a Gringó sztár. A finalisták két-két produkcióval készülnek, de a korábbi Csillag Születik versenyzői is színpadra lépnek. Például egy műsorszámban láthatjuk Dance All Stars néven az Appril Projectet, a Bad Boyzot, a No Commentet és a 4 For Dance-t. Szombaton 20 óra 30 perctől az RTL Klubon kezdődik a Csillag Születik döntője.

Katona Zoltán

Friss levegő - Kocsis Ágnes díjnyertes játékfilmje (a 37. Magyar Filmszemlén ezelőtt hat évvel nyert elsőfilmes rendezői díjat) anya és lánya kapcsolatáról szól. Igazi nagyvárosi, amolyan elidegenedési opusz, Budapest minden rossz tulajdonsága, illetve a kihalt emberi érzelmek peregnek a néző előtt.

friss levego

Megrázó, erős film, ha rossz az idő és nem mész ki szombat este otthonról és egy kemény drámára vágysz, nézd meg. Hely, idő: m2, szombat, június 2., 21 óra 30 perc.

Szasza

Szereted a vért? A sok vért? És azt, ha több hektoliter van belőle? Akkor neked találta ki szombat esti programját a Film+. Quentin Tarantino sosem arról volt híres, hogy spórolna a ketchuppal, ha filmkészítésről van szó. Ennek ékes bíborvörös példája a Kill Bill.

kill-bill

A menyasszony (Uma Thurman) egykor bérgyilkos volt, most férjhez menne, de főnöke nemes egyszerűséggel mindenkit lemészárol a násznapon. A nő azonban túléli és hosszas kóma után egyszemélyes mészárszékot indít: a cél, megölni Billt, a főnökét, akitől egyébként gyereke is van. A vérengzés szombaton 22 órakor kezdődik Film+-on és egészen fél háromig tart, ugyanis a film mindkét részét vetítik.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."