Kultúra » Színház

Decemberben is szebb lesz az élet a színházban

Ismét felolvasó-kocsmaszínházzal rukkol elő a társulat – nem a színházban, de azért ott is akad majd elég látnivaló az év utolsó hónapjában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Szász Zsuzsi

Kinek a munkája mennyit ér?

Aki ott volt, látta, szerette, nevetett és vörösre...
fotók: Szász Zsuzsi

Nekünk, ha férfiak vagyunk

Mintha az udvarhelyi nők azért ültek volna be erre az...
ifeszt2

Mi vagyunk az Adria

Arról, hogy hogyan lehet férjhez adni kétszáz aranyért...

Bemutató is lesz
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. november 26., 15:11
0 hozzászólás. 

A Szebb az élet a halál után háromszor is látható lesz: december 2-án, 10-én és 19-én, ezekre két diákbérlet, illetve a Méhes György felnőtt bérlet érvényes.

A Rendes feltámadást négyszer játssza a társulat, az előadásnapok december 3., 4., 5. és 9. A Cókmók, avagy a morgolódó szekrénymanó című bábelőadást pedig összesen hatszor játsszák (december 6., 15. és 16., ezeken a napokon 10 és 12 órától kezdődnek az előadások).

December 20-án, szombaton 20 órától Garaczi László Csodálatos vadállatok, avagy Plazma 3. című darabjával rukkol elő a társulat – folytatódik tehát a Plazma, amit az első kettő után szintén Tóth Árpád rendez. Az előadást a G. Caféban mutatják be jelzett időpontban, másnap, december 21-én még egy előadás lesz.

A szokásos szilveszteri előadás most elmarad, a régóta a Tomcsa Sándor Színháznál dolgozó színészek, technikusok végre egy megérdemelt, igazi, próba- és előadásmentes karácsonyt és szilvesztert élhetnek át.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."