Kultúra » Színház

Az év utolsó napján is játsszák az Ibusárt

Zenés-vicces huszerettel zárja az évet a színház Szilveszter napján.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Szász Zsuzsi

Kinek a munkája mennyit ér?

Aki ott volt, látta, szerette, nevetett és vörösre...
fotók: Szász Zsuzsi

Nekünk, ha férfiak vagyunk

Mintha az udvarhelyi nők azért ültek volna be erre az...
ifeszt2

Mi vagyunk az Adria

Arról, hogy hogyan lehet férjhez adni kétszáz aranyért...

Fotó: Tomcsa Sándor Színház
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. december 27., 11:46
1 hozzászólás. 

Az Ibusár című előadást december 31-én, szombaton 18 órától játssza a Székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház. A Parti Nagy Lajos által írt és Barabás Árpád által színre vitt darabot december 22-én nagy sikerrel mutatta be a társulat, másnap is játszottak belőle egy előadást.

A leginkább talán giccsparódiának besorolható vígjátékban vannak jellegezetes, Udvarhelyre volnatkozó utalások, de az is nagyon fontos, hogy a nézők ne egy megszokott, szilveszteri bohózatra számítsanak. Jegyeket a színház pénztáránál lehet váltani. A főbb szerepekben Mezei Gabriellát, Antal Csabát, Albert Orsolyát és Kozma Attilát láthatja a közönség.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
SOLASJDVJ ALEX SUNLOVERDJ
2017-01-05 13:49:59
FELICIDADES&HAPPY NEW YEAR 2017
WOW.FELIZ NUEVO ANYO PARA TODOS THEATRE TEAM&HAPPY NEW YEAR**2017**FROM SUNNY SEASIDES NAVIDADES&AMAZING ANDALUCIA/SZERETETTEL A NAPFENYES ANDALUZIABOL/SZIVBOL GRATULALOK A CSODAS6VALTOZATOS ELOADASOKHOZ,SZIVEMBEN MARADTATOK AZ EGESZ CSAPAT,A UDVARHELYEN LEVO TARTOZKODASAIM ALATT KULON GRATULALOKKEDVENCEIMNEK;MEZEI GABRIELLA&FINCZISZKI ANDREA&KOZMA ATTILA SZINMUVESZEKNEK&NAPFENYES OLELEST AZ EGESZ STABNAK.***WITH LOVE FROM VARIOUS&SUNNY SPAIN/KISS SANDOR/HUNGARIAN CITIZENSHIP/BUDAPEST/WRITER&DJVJ GLOB.MEGAMIX VIDEO PRODUCER&ENTERTAINER&MASSEUR THERAPIST PROFESSIONAL&PRIV.AG.&VERY MODEST6HUMAN**FROM LOVELY SPAIN

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."