Kultúra » Zene

Fishing on Orfű fesztivál: ötödszörre!

Kedvenc magyarországi fesztiválunk jövő héten újra dübörög. Voltunk eddig is, megyünk most is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

Tömeg a Fishing on Orfűn
Tavaly is ott voltunk
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN, LUKÁCS ZSOLT
2012. június 12., 11:13
0 hozzászólás. 

Idén is lesz Fishing On Orfű AlterFeszt, immár ötödik alkalommal, június 21-24 között: Magyarország egyik leggyönyörűbb tóvidékén, néhány kilométernyire Pécstől tartják a világ legbarátságosabb fesztiválját. Az orfűi tó festői környezetében van a rendezvény helyszíne, a Panoráma kemping, a környék pedig nemes borvidék isteni nedűkkel – remélhetőleg ez idén is így lesz.

Távol a nagyváros zajától, a több tízezres tömegű fesztiváloktól, kitalálója és házigazdája Lovasi András (Kiscsillag), valamint Rátgéber László kosárlabdaedző. Házibulis, barátok közötti fesztivál a Fishing on Orfű, a fesztivál neve egyébként a Kiscsillag együttes egyik száma az első lemezről.

Négy színpad kicsi, de jó helyen, s az alter-szcéna olyan nagyágyúi lépnek fel a három nap alatt, mint az Európa Kiadó, a Budapest Bár, a Heaven Street Seven, a 30y, a Quimby, a Kiscsillag, a Vad Fruttik vagy az idén már újra koncertező Péterfy Bori & Love Band. És sokan mások, természetesen, hiszen a rendezvény zenei programja ismét kitesz magáért.

A fesztiválról itt van bővebb infó, de a tavalyi vagy tavalyelőtti riportunk is kedvet csinálhat a bulihoz. Székelyudvarhelyről szerdánként indul busz Pécsre, onnan a 15 km-re lévő Orfűre szintén busszal lehet majd eljutni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."