Kultúra » Zene

Abodi Nagy Blanka Magyarország hangja lehet

A TV2 legújabb tehetségkutatójában vesz részt a székelyudvarhelyi Abodi-Nagy Blanka – túl van már egy lépésen, Malek Andrea csapatába került.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

Abodi Nagy Blanka
Abodi Nagy Blanka
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. október 22., 12:33
1 hozzászólás. 

A The Voice – Magyarország hangja című tehetségkutató műsorban szombaton láthattuk Abodi Nagy Blankát, amint lenyűgözi a Mező Misi, Malek Andrea, Somló Tamás, Caramel „mesternégyest".

Blanka a négy csapat közül a Malek Andreáét választotta – minden mesterhez tizenkét versenyző kerül be, akik párban vetélkednek, és a körülbelül november végén kezdődő élő műsorba minden mester hat versenyzőt visz magával. Malek csoportjában van többek között az a Schrott Péter is, akit a Tűzmadár rockzenekar énekeseként is ismerhetünk.

A 24 éves udvarhelyi énekesnő nem először próbál szerencsét magyarországi tévés tehetségkutatókban, tavaly az X Faktorban lépett át néhány akadályon, de nem került a legjobbak közé. Itthon tavaly Erdély Hangjává választották.

A nagyváradi Páll Tímea is megmutatta tehetségét, de előadása nem győzte meg a mestereket, akik szomorúsága láttán megengedték, hogy még egyszer, most már versenyen kívül, elénekelje az Aerosmith Cryin' dalát. Utóbbi produkció átment volna a szűrőn, a mesterek biztatták a lányt, folytassa az éneklést.

X-es lányok

További két erdélyi lány nyűgözi le a magyarországi zene nagyágyúit. Az X Faktorban szereplő Antal Tímea eddig csak dicséreteket kapott. A bánffyhunyadi lánynak komoly esélye van a verseny megnyerésére, világsztárokhoz hasonlították mentorai.

A nagykárolyi Csobot Adél igencsak megosztja a közönséget, de ő is megkapta másodszor is a továbbmeneteléshez szükséges szavazatokat az RTL klub élő showjában. A versenyből egyébként Lass Bea és a P.J.Z. rap együttes párbaja után az utóbbi, Nagy Feró pártfogoltja esett ki.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
sacce
2012-10-26 13:18:24
tobb odafigyelest...
most figyeltem fel arra, hogy szombaton volt lathato Abodi. ki kellene javitani, mert a The Voice penteken, az X meg szombaton megy... mar a hiteles tudositas miatt is. :)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."