Színes » Érdekességek

X-Faktor: Nagy Feró nem vitte magával Blankát

Nem jutott be az X-Faktor hét végén kezdődő élő showjába a székelyudvarhelyi Abodi-Nagy Blanka: a vasárnap sugárzott műsorban mentora, Nagy Feró „nem vitte magával".

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

BlankaXFaktor
BlankaXFaktor
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. október 10., 11:26
1 hozzászólás. 

Véget ért az idei X-Faktor a székelyudvarhelyi Abodi-Nagy Blanka számára: az RTL Klub népszerű tehetségkutatójának vasárnap esti műsorában a Mentorok Házába bekerült 24 énekes és együttes közül tizenketten léptek tovább az élő műsorokba, de Blanka már nem lesz köztük.

BlankaXFaktor

A lányok csapatában versenyzett, a vasárnap esti, még felvételről sugárzott műsorban mentora, Nagy Feró részletesen kifejtette a véleményét Blankáról, tehetségéről, énekhangjáról, megjelenéséről – sajnos nagyon sok erdélyi, udvarhelyi rajongója őszinte bánatára (ez Blanka hivatalos Facebook oldalán is kitűnik) Feró nem gondolta úgy, hogy Blankának a legjobb 12 között lenne a helye.

Az említett Facebook oldal tele van a „Mi nagyon szurkoltunk neked!!!", „Jövőre bizonyítsd be nekik hogy tévedtek!", „Sok sikert! Fel a fejjel!" és hasonló üzenetekkel, hozzászólásokkal.

Erdélyi versenyzője mégis lesz az X-Faktor hétvégén kezdődő élő showjának: a borzonti Baricz Gergő bekerült a legjobb 12 közé, mentora, Keresztes Ildikó „magával vitte". A vasárnap esti műsorban majd mindegyik versenyzőt zokogva láthattuk, öröm vagy bánat miatt a főleg huszonévesek nem tudták kordában tartani érzelmeiket.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Fles
2011-10-10 13:17:19
Nagy Ferot vigye magaval a ....l.Katasztrofalisan vallasztottak.De gondolom mas volt a prioritas. :angry:

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."