Kultúra » Zene

Baricz Gergőre rophatod hétvégén

Szombaton és vasárnap a negyedik Felsőboldogfalvi Falunapok egész napos programokkal és zenés táncos mulatsággal kecsegtet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

Baricz Gergő
fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2015. augusztus 07., 10:24
1 hozzászólás. 

Idén augusztus 8. és 9. között rendezik meg negyedik alkalommal a Felsőboldogfalvi Falunapokat, ami most sem szűkölködik programokban. A rendezvény helyszínéül a hely focipálya szolgál majd.

A szombati nap, amit a Felsőboldogfalvi Ifjúsági Fórum szervez buborékfocival, készségfejlesztő játékokkal, 11-es rúgó versennyel és őrző- védő kutyabemutatóval indul, majd a 12. Erdélyi Humorfesztivál első és harmadik helyezettje, András Előd és Molnár Arnold nevetteti az egybegyűlteket. Az esti bulit, amin DJ Frankie csap a lemezek közé, két koncert előzi meg: a székelyudvarhelyi Four People One Pack után Baricz Gergő fokozza a hangulatot.

Vasárnap főzőversenyre kerül sor, majd megkoszorúzzák a Hősök sírját és a helyi 1-4. osztályosok, valamint a szépkorúak tartanak előadást a nagyérdeműnek. A vasárnapi zenei palettát Abodi Nagy Blanka és a Role zenekar színesbíti.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kozmixka
2015-08-11 12:28:47
Ki ez a Baricz Gergő
Egy mihaszna taknyos gyerek , nem vett részt véletlenúl egy ének versenyen3- ével ezelött Magyarba- Na abból a hamis hangjából akar megélni ez a Kovásznai gyerek........ Nem szégyeli magát, a szülei nem tanitották meg , hogy a munka nem szégyen csak mivelni kell. Ott van egy VV Baroti csaj , az tv-ben is megmutatta mit kell csinálni Lacival a pad alatt is elbujval-ahogy gondolta..... stb egy székely csajnak, hogy nyerjen, de rosz lóra tett Mindent megmozgattak érte, de sajnos az erkölcstelenséget nem lehet megbocsájtani. EZ a Cergő is komuves inasként jobban el tudná


adni magát, mint 50-70ember elött hamisan énekeljen, na de milyenhanggal......................................................................................................................................................................................... azt hiszi a hülye gyerek, hogy ebből megél..... nagyot tévedet......................................................

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."