Lyukasóra » Bulikörkép

Forrjon a véred latin módra

Tánc, pezsgés, forró hangulat, felszabadult élet – ez jellemzi a latin mentalitást, amibe a Septimia jóvoltából most te is belekóstolhatsz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

A Caribeat zenekar
Nemcsak koncert, de hajnalig tartó buli is garantálja a hangulatot
szerkesztoÍRTA: (X)
2012. szeptember 03., 16:36
0 hozzászólás. 

Ha ezen a nyáron nem sikerült a karibi szigetvilág egyik pompás bungalójában töltened néhány fülledt éjszakát, vagy épp egy ilyen alkalomra emlékeznél szívesen, akkor szeptember 7-én, pénteken 23 órától a Septimia Bowling Barban a helyed.

,,Ha táncolsz, élsz, ha élsz, táncolsz!" jelmondattal koncertezik, perzselő hangulatban a Caribeat zenekar, majd latin fieszta-party zárja az estét, ahol modern reggaeton, salsa és latinos popzenék kavalkádja vár.

A Caribeat zenekar a Ritmo del Flamenco és a Tündérground zenekarok tagjaiból áll, az alapító a budapesti Balázs Péter, aki már 25 éve játszik latin zenét. Már több, Magyarországon ismert latin zenésszel játszott együtt, Magyarországon az ő csapata volt az első igazán ismert latin zenekar.

A csapat főleg a salsa, a cumbia, a cha-cha, a samba és a bachata stílusokban jeleskedik, olyan dalokat hallhatunk tőlük, mint a Buena Vista Social Club El cuarto de tula szerzeménye, vagy a La negra tomasa a Compay Segundo-tól.

A koncert szeptember 7-én 23 órakor indul, a hangulatot pedig a Sierra Tequila fokozza. Asztalfoglalással és belépővel kapcsolatos információk a Septimia honlapján.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."