Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – vörösben és kékben

Karitatív zenei koncertsorozat áll a hétvége középpontjában: jó néhány zenekar fellép az Ifiház színpadján – adakozz bulizva te is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a Jungle Clubban Székelyudvarhelyen
Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. szeptember 13., 14:36
0 hozzászólás. 

Ismét csütörtökön indul az éjszakai élet a városban: a Park étterem a szokásostól eltérő műfajban nyomul ezen az éjszakán, ugyanis csárdás estet tartanak. 19 órától egészen hajnalig lehet ropni, a házigazdák Nándi és Ottó.

A Thunder Rock Club megszűnése óta a rockzene kedvelőinek gyakorlatilag egyetlen lehetősége maradt, ha csápolni szeretnének egy kicsit: ennek most is áll elébe a G Music Pub, ahol a csütörtöki ajánlat rockest Kettával.

Ezen a héten sokat színesit a bulik palettáján a Vörösben a Kék karitatív zenei fesztivál. A pénteken rajtoló koncertsorozatnak az UFF nagyterme ad otthont, ahol több mint egy tucat helyi zenekar lép fel. További részletekért olvasd el a beharangozónkat.

Nem csak koncertből áll a világ, péntekre még jut egy Night Out buli Geréb Robival, ami a G Music Pub egyik visszatérő, klasszikus bulija az utóbbi időben, valamint a Park étteremben is menetrend szerint érkezik a Kusmó Buli. Az elektronikus zene rajongóinak sem kell otthon ülniük, a Jungle Clubban DJ Sümecz Project X Party címen szítja a hangulatot.

Szombaton ismét érdemes benézni az UFF nagytermébe, ahol a Vörösben a Kék utolsó felvonásán a koncertek mellett tombolahúzás is lesz. A Jungle Clubba Tequila Partyra hívja a népet DJ Barneey-BRNY: egy shot tequilat 3 lejért mérnek, a hölgyek 23 óráig ingyen mehetnek be.

A G Music Pub is készül a szombat estére: a pincekocsmát a Valami Team veszi birtokba, akik Alternative Music Night címen igyekeznek az elektronikus, hip hop, alter, dubstep és dnb műfajok legjavát adni. A forróvérűeknek ezen a hétvégén a Park étterem ajánlott, itt újból egy Salsa esten lehet a latin táncot lejteni.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek, Jungle Club szombat



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."