Lyukasóra » Bulikörkép

Akit szeretnek a lányok, annak jó

És a buliszervezők is nagyon szeretik a lányokat, ugyanis egymást érik a nőnapi bulik a hétvégén. Hölgyek előre!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Csajok előnyben, de nem csak övék a táncparkett!
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. március 07., 19:47
0 hozzászólás. 

Csütörtökön még csak hangolódni lehet a nőknek szánt hétvégére: ezt megtehetjük a Park étteremben mulatva, ahol Nándi és Ottó húzzák el a nótánkat, vagy, ha zúzósabb zenét akarunk, akkor irány a G Music Pub és a rockest Kettával.

Pénteken minden bizonnyal egymást fogják érni a különböző, nőnap alkalmából bulizó csoportok, nekik kiváló lehet például a Jungle Club Girls' Night bulija, ahol éjfélig italakciókkal várják a hölgyeket. A Mokka kávéházban Womens' Party címen Deejay NiTzU az ügyeletes bulihuligán és szintén nőnapi Valami buli lesz a Tea Pubban Gangstas and Hoes címen, ahol az electro house, a dubstep, a trap és a hip-hop stílusok uralkodnak majd – minden lány a ház vendége egy italra, a szerencsésebbek szépségszalon-utalványt nyerhetnek.

Nem marad el a Kusmó buli sem a Jungle Pubban, valamint péntek este is lehet élőzenére táncolni a Park étteremben Nándival és Ottóval. A G Music Pubban Tóth Árpi és a balkáni hangulat várja a vendégeket.

Koncert is lesz, a Septimia Bowling & Bar, akárcsak múlt héten, Back to Live bulit tart, ahol ezúttal a Dé Lá Funk zenekar lép fel - a koncerten új énekesnőjüket is megcsodálhatjuk, addig is érdemes elolvasni, mire is készülnek.

Szombaton is a hölgyekért esedezik néhány hely, leginkább talán a Jungle Club, ahol chippendale- és tűzshow kápráztatja el az ide érkezőket. A G Music Pubban Ladies' Night a buli neve, Dolga keveri a zenét, a Mokka Kávéházban Discotheque Party címen Deejay NiTzU tér vissza, míg a Tea Pubban családias hangulatú Good Groves pizzapartyra készülnek.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."