Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 12. hét

Ünneplik a Föld Óráját városunk szórakozóhelyei is, de azért nem maradnak el a bulik, sőt, még érdekesebbé teszik azokat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. március 25., 16:09
0 hozzászólás. 


Szokás szerint a mai napon indul a buli-hétvége Székelyudvarhelyen, ám ez – a megszokott programnak megfelelően – most is csak két bulit jelent csütörtökre. A Park Étteremben ismét Nándi és Zenekara szolgáltatják az élőzenét és a klasszikus magyar slágereket a táncoló közönségnek, míg az Irish Pubban Golyó áll majd a keverőpult mögött és Oldies-Retro zene dől majd a hangfalakból, a régebbi, vegyesen külföldi és magyar dalok szerelmeseinek.

jungle_russian_friday_26_03_10

Péntekre bőven jut a jóból, a Jungle Pubban például az állandó lemezlovas, DJ Sümecz felel a muzsikáért. Az e heti bulija eltér a szokásostól, a Russian Friday, azaz Orosz Péntek nevű partin ugyanis akciósan kóstolhatjuk e nép nemzeti italát, a vodkát. Nem rugaszkodik el a megszokottól az Irish Pub és az Udvarhelyi Kávéház, előbbiben a már jól ismert Kusmó bulin pöröghetünk, míg az ex-Mokkában Székely Csongor keveri napjaink legjobb és legkedveltebb slágereit.

Két hét után ismét Huli Buli lesz a Park Étteremben, ami este 10 órától veszi kezdetét és csupán 5 lejért már részesei is lehetünk egy mindig más hangzással imponáló zenés estnek. Ha egyik buli sem felelne meg nekünk, akkor nem kizárt, hogy városunk rock-clubjában a helyünk, vagyis a Thunderben, ahol retro-rockesten csápolhatunk egy keményebb műfaj igazi slágereire.

Az UFF főként a sulisokat várja este héttől a Siculus Ifjúsági Házba, ahol egy fordított gólyabált, vagyis mara bulit láthatnak az érdeklődök. A tizenkettedikes tanulókat próbára nevő estről itt lehet részletesebben olvasni.

Fold_oraja_Tea

Szombaton ünnepeljük bolygónkat a Föld Órája nevű, világszerte egyre népszerűbb rendezvényen. Az esemény alapötlete szerint ilyenkor, felhívva a figyelmet az emberiség nagymértékű energiafogyasztására, egy órára minden résztvevő – vagyis gyakorlatilag bárki – lekapcsolja a villanyt és áram használata nélkül tölt el egy órát. Azt hihetnénk, ez gátat is vet a buliknak, ám Udvarhely szórakozóhelyei másképp állnak az ügyhöz. A Tea Pubban este fél nyolc és fél kilenc között várnak mindenkit egy csendes rendezvényre, ahol gyertyafény mellett, gitárszó társaságában tölthetünk el egy TV-, számítógép- és árammentes órát egy sör vagy üdítő mellett barátainkkal. Ez az esemény természetesen nem járhat le egy kis ünnep nélkül, ezért a lámpaoltást Valami Buli követi, ahol akciók is várják az ide érkezőket.

Az Udvarhelyi Kávéház is csatlakozik a zöld programhoz. Itt szintén 20:30-kor indul az este, ami egy egyórás tábortűzzel veszi kezdetét a kávézó udvarán. Ezt követően bevonulnak a résztvevők, a színpadot ugyanis a Swingin Yard Quartett dzsesszzenekar veszi birtokába – a koncerten Puskás Bernadett énekel. Ezzel még mindig nincs vége az estének, ugyanis egy hajnalig tartó bulival zárul a szombati nap, ahol DJ Hot Dog felel a jó hangulatért.

thunder_hardware_270310

A rockzene kedvelői sem maradnak rossz szájízzel a hétvégén, a pénteki buli után ugyanis szombaton koncertre invitál mindenkit a Thunder Rock Club. Most a magyarországi Hardware zenekar igyekszik elkápráztatni a közönséget, akik olyan neves zenekarok slágereit hallhatják majd, mint a Beatrice Nagyvárosi Farkasa, Ozzy Osbourne Mama I’m Coming Home című dala, vagy az Ace of Spades a Motörheadtől. A zenekar tagjai Priskin Péter (basszusgitár, ének), Priskin Gábor (szólógitár, ének) és Barna István (dob, vokál).

jungle_african_show_27_03_10

Végezetül az elektronikus zene rajongóinak kedvére kíván tenni a Jungle Music Club, ahol a DJ Barneey által kevert zenére tombolhatnak a vendégek. Ismét különleges estének néznek elébe az ide érkezők, most ugyanis afrikai bulira hív a szervezőség. Ez egy eléggé tüzes bulit jelent, a lángoló koktélok felszolgálása mellett tűzforgatást és tűzfújást is bámulhatunk. Nem érdemes kihagyni!


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."