Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 22. hét

Karitatív koncertek a minifoci pályán, lemezbemutató a G. Caféban és ismét két együttes a Thunder Rock Clubban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. június 03., 11:55
0 hozzászólás. 


Kiemelt buli-vendégként kezelik ezen a héten az érettségiző, végzős diákokat, csütörtökön két buli is kimondottan nekik szól. Egyrészt a Park étteremben Dj Littasi kever nekik (és másnak is) R&B, club, pop, retro, house, latin és oldies zenéket, míg az Irishban Golyó Oldies-Retro Time zenéi ismét Csengő buli néven futnak, tehát itt is főként a végzősökre számítanak. Az élőzene kedvelői sem maradnak Nándi és zenekara nélkül, ők most a Jungle nyárikertjében húzzák a nótákat.

vorosbenakek_logo
Pénteken
egy mini-fesztiválon vehetünk részt a minifoci pályán. A Vörösben a kék elnevezésű, nyolc együttest felvonultató koncert-est karitatív jellegű, részletesebben itt és itt olvashatnak róla. Belépő 10 RON, kezdési időpont 18 óra, további segítségnyújtásképpen pedig pólót 15 lejért vásárolhatunk. A koncertet a szokásos pénteki Kusmó buli zárja.

A szomszédos Jungle Clubban ismét DJ Sümecz veszi fel a szolgálatos lemezlovas szerepét és egy újabb Hit clubbing session bulira invitál mindenkit. Az Irishben eközben DJ Brixx felel a tömeg szórakoztatásáért, de a rockbarátok is megkapják a magukét, a Thunder Rock Clubban ugyanis ismét retro-rock estre várnak minden érdeklődőt.

plakat_gcafe_nemez
Szombatra
is bőven kijut koncertekből, a G. Caféban például a Nemez zenekar legújabb, Tudtam én... című albumát ismerhetjük meg a 21 órától kezdődő lemezbemutatón. Az öttagú zenekar 2007-ben kezdte meg működését, első próbájuk Baróton zajlott, első lemezüket pedig Budapesten, Szabó Miklós stúdiójában rögzítették, majd a sepsiszentgyörgyi Tempó kiadó gondozásában jelent meg Ötösfogat címmel. Idén áprilisban megjelent második albumuk Tudtam én... címmel, a jazz-folk stílusú dalokat pedig most ismertetik meg a székelyföldi közönséggel.

plakat_trc_stonedirt_adastra
A Thunder Rock Club ismét kitesz magáért, ezen a hétvégén újból két zenekar fellépését tekinthetjük meg. Elsőként a Stonedirt lép színpadra, akik alapvetően a southern és stoner hatásokkal fűszerezett fémzenét játszanak, de rengeteg más hatás is szerephez jut, a thrash metaltól kezdve a doomon keresztül szinte minden előfordul náluk, ami a keményebb fémzenékhez köthető. Őket az Ad Astra követi, az ő stílusuk leginkább komplex, dallamos, progresszív hatásokat is felvonultató metalnak nevezhető. Főbb hatásaik a Nevermore, a Death, az Opeth, a Meshuggah, a Pain of Salvation, de zenekar tagjai közül mindenki hallgat mindenféle zenét a legdallamosabbtól a legdurvábbakig, vagy a régiektől a legmodernebbekig, melyek mind befolyásolják a zenekar arculatát.

Aztán persze ott vannak a megszokott bulik is szombatra: A Jungleben DJ Barneey Satur8 Nights címmel kever elektronikus zenét, az Irish Pubban pedig DJ Vasi retro-disco buliján vehetünk részt. Két hét után ismét jelentkezik a HuliBuli is, most ismét a Park étterem szolgáltatja a helyszínt.

Megnyílik vasárnap délben 12 órakor a Szejke Strand is, a fürdőhelyre látogatókat élőzene fogadja, majd este fellép és - szintén élőben - keveri a lemezeket Hamvai P.G., a neves magyarországi DJ, ugyanakkor tűzzsonglőr is szórakoztatja a fürdőzőket. A nyitóbulira 15 lej a belépő, az első 100 ember ajándék italban is részesül.

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."