Sport » Kézilabda

Leteríthetnénk végre Konstancát!

A mérkőzést vasárnap délelőttre írták ki, két kupa- és egy bajnoki vereség után végre megverhetné az SzKC Konstancát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

konstancaszkc4
Fotó: facebook.com / HC Dobrogea-Sud Constanta
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. február 08., 10:58
0 hozzászólás. 

Vasárnap játssza következő bajnokiját az Székelyudvarhelyi KC: a Konstancai Dél-Dobrudzsa Kézilabda Klub elleni mérkőzés a szakszövetség döntése értelmében február 12-én délelőtt háromnegyed 12-kor kezdődik a sportcsarnokban. A meccset a nagyváradi Marius Pintea és a kolozsvári Marcel Sas játékvezetői kettős fogja vezetni, a Digi és a Dolce Sport élőben közvetítik majd a találkozót.

A jegyeket már csütörtökön és pénteken be lehet szerezni, 16–19 óra között a sportcsarnok pénztáránál lehet megvenni. Vasárnap a pénztár délelőtt 10 órakor nyílik. Ami az SzKC sérültjeit illeti, a klub szerint mindannyian felépültek: Mihalcea Andrei, Tálas Huba, valamint Milorad Kukoski és Fekete Róbert is ott lehetnek a keretben. A Konstancai Dél-Dobrudzsa KK keretéből úgy tűnik, hogy sérülés miatt hiányozni fog a jobbszélső Laurențiu Toma, aki a legutóbbi kupameccsen is kilenc gólt dobott.

A konstancai együttes tavaly még másodosztályú csapatként verte meg a Román Kupa negyeddöntőjében az SzKC-t, idén ez megismétlődött, múlt szerdán kétgólos vereséget szenvedett az udvarhelyi csapat a tengerparton. Ősszel a bajnokit is elveszítette az SzKC Konstancán, úgyhogy ideje lenne törleszteni – nem lesz egyszerű, de nem is lehetetlen.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."