Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 24. hét

Egy árva koncerttel és néhány megszokott bulival kell tengődni ezen a hétvégén, bár most ismét van Huli Buli, ahol még nyerni is lehet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. június 17., 12:33
0 hozzászólás. 

Nem tudni, hogy a meleg, vagy éppen a foci-VB teszi, de mostanság nem bővelkedünk koncertekben a városban. Mára, azaz csütörtökre máskor sem nagyon szokott jutni belőlük, így most is csak a Park étterem marad mint választható helyszín, ahol Nándi és zenekara húznak csárdást, valamint az Irish Pub, ahol könnyen nosztalgikus hangulatba lehet keveredni Golyó Oldies-Retro Time buliján.
plakat_gcafe_djvarga

Pénteken egy érdekes kezdeményezésnek lehetünk szem-, de leginkább fültanúi. A G. Caféba egy bizonyos DJ Varga érkezik, akinek pszichedelikusan színes plakátja nem árul el sokat a 23 órától kezdődő zenei performanszról, de néhány tippet azért kapunk az este milyenségéről: assshakers, swinghouse, minimal – ebből kiindulva valószínűleg az elektronikus zene rajongóinak kedvez pénteken a kávézó.

Persze máshová is mehetünk, ha továbbra is az elektro a mi műfajunk, akkor ajánljuk a Jungle Pubot, ahol szokás szerint DJ Sümecz Hit Clubbing Sessionjén lehet táncikálni reggelig, de az Irish Pub most pénteken nem nyit ki, úgyhogy a hely rajongói jobb, ha más szórakozási lehetőség után néznek. Ha nem veszi be a gyomrunk az ilyesmit, akkor valószínűleg a Park étteremben fogjuk jól érezni magunkat, itt ugyanis egy újabb Kusmó bulin lehet hajnalig rázni.
plakat_Huli_Buli_100619

Szombaton egy visszatérő, kétheti szórakozási lehetőséget köszönthetünk újból a Park étteremben, ami nem más mint a HuliBuli. Most egy különleges játékkal is készülnek a szervezők, a szokásos ingyenjegy mellett az idei Tusványosra is lehet egy kétszemélyes sátorhelyet nyerni, de erről már bővebben is regéltünk, az érdeklődőknek erre tessék.

Egy ajtóval odébb teljesen más világba csöppenhetünk, hiszen az étteremben zajló hepajtól nagyban elüt a Jungle Club bulija, vagyis a Satur8 Nights amit – mint mindig – DJ Barneey felügyel. Aztán marad még az Irish Pub, itt sem zökken ki semmi a megszokottság medréből, ami konkrétan DJ Vasit jelenti, meg az ő Retro Disco buliját. 


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."