Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 10. hét

Újra nyílik az Irish Pub, segély- és tribute koncertnek ad otthont a Thunder Rock Club, de még egy dzsesszkoncertre és számos más bulira is lehet számítani.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. március 10., 13:30
1 hozzászólás. 

A csütörtöki bulik kedvelői ismét visszarázódhatnak a megszokott kerékvágásba, hiszen ismét megnyílik az Irish Pub – az „újranyitó" hétvége első állomásaként DJ Golyó keveri a zenét az ír kocsmában.

Szasza

Pénteken egy nemes akciónak lehetünk szem- és fültanúi, a Thunder Rock Clubban ugyanis segélykoncertet ad a Téglagyári Megálló és a Shadows Köllő „Angyal" Lászlóért. A belépő 10 lej, a begyűlt összeget a zenész kemoterápiás kezelésére ajánlják fel. Kezdési időpont 21 óra, további részleteket ide kattintva lehet olvasni.

Szasza

Természetesen nem marad el a Kusmó buli sem a Park étteremben, míg a G Music Pubban Euphoria party lesz a pénteki buli címe – a fő zenei szolgáltató a No Limit csapat. Az Irish Pub is folytatja az újranyitás ünnepi hétvégéjét, ezen a napon Dolga Zsolt áll a keverőpult mögé.

Szasza

A Jungle Clubban továbbra is a lányokat helyezik előtérbe, ám ezúttal kategorizálnak is: a Szőke Bulin minden szőke hajú lány ajándék italt kap, valamint egyéb meglepetésekre is számíthat.

Szasza

Szombaton két „megszokott" buli lesz, a Mokkában ugyanis Tóth Árpi keveri a zenét, míg a Park étteremben egy újabb házibuli hangulatú hepajt rendez DJ Vasi.

Szasza

Dzsesszkoncertnek ad otthont a G. Café, itt a budapesti Smarton Trió lép fel. A háromtagú (Sütő Márton – gitár, Kovács Zoltán – bőgő, G. Szabó Hunor – dob) banda fellépéséről már korábban is írtunk, ide lehet kattintani a további infókért.

Szasza

A G Music Pub sem zárkózik el a szombati szórakozástól, itt most egy újabb Valami Bulira kerül sor, ezúttal Hit the Beat címmel: szokás szerint az alternatív rock, a hip-hop, oldschool, breakbeat, electronical és drum&bass stílusok legjobbjaira lehet rázni.

Szasza

A Jungle Clubban egy minimum érdekesnek nevezhető ötlettel álltak elő, ugyanis Facebook partyt szerveznek: a plakát szerint ajándék italt kap mindaz, akit a DJ „meglikeol" – hogy ez mit is jelent, az kiderül majd a helyszínen.

Szasza

Szombaton zárul az Irish Pub egészhétvégés buli-sorozata, ekkor DJ Szolgi lesz a hangulatfelelős.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek, Jungle Club szombat

címkék: buli bulikorkep

1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kszl
2011-03-10 13:39:48
Szobatoin a Thunder Rock Clubban Roxette tribute koncert a belepo ingyenes

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."