Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 19. hét FRISSÍTVE

Senkinek nem lehet panasza: ez a hétvége tömve van bulikkal, koncertekkel és nagy nevekkel. Vesd bele magad az éjszakába.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. május 12., 18:32
0 hozzászólás. 

Már a csütörtöki nap is szokatlanul zsúfolt, az általában jellemző szerény felhozatal helyett most éppen három helyre mehetünk kitombolni magunkat. A G Music Pub retrozenés bulival vár, élőben zenél a Cold Caffé zenekar, valamint műsoron Charlie, az Edda, a Republic, Demjén Ferenc, Cserháti Zsuzsa és Deák Bill Gyula legnagyobb slágerei.

buliplakatok_maj1314

Az Irish Pub egy lassan már tíz éve tartó hagyományt folytat, amit Csengő Buli néven ismernek. Az elsőnek még a Fényes nyári kertje adott otthont, aztán jött az Ifiház, a Jungle és végül 2005-től az Irish Pub. A végzős diákok nagyon szeretik ezek a bulikat, elsősorban azért mert főként nekik szól, valamint olyan dalok hangzanak el, amiket ismernek és az utcán is énekelnek. Meglepetésekkel és ajándékokkal tűzdelt bulisorozatról van szó – az idei mottó: az ifjú vándor megpihen. Csengő bulik az Irish Pubban, egész májusban, keddtől szombatig minden nap.

buliplakatok_maj1314

Közben a Park étterem sem halkul, ahol ugyanezzel a névvel indul a buli – az itteni csengőre élőzenével várják a betérőket.

buliplakatok_maj1314

Péntekre koncert is jut, 21 órától a G Music Pubban a Cold Taste zenekar csap a dobok és húrok közé, valamint a végzősöknek szóló kiemelt ajánlat továbbra is érdemes, hiszen az Irish Pub ezen a napon is Csengő bulira vár fiatalt és örök ifjút egyaránt.

buliplakatok_maj1314

A Mokkában újból Tóth Árpi a soros hangulatgazda, a mostani beharangozó szerint a leginkább Jamaicával összekapcsolt reggae zene hullámaira ültetheti fel fülét minden itt bulizó. Ha keményebb zenére van szükségünk, akkor a Thunder Rock Clubban a helyünk, ahol ismét rockesten lehet áldozni a metal oltára előtt.

buliplakatok_maj1314

A Jungle Club most pénteken torkoskodik, de itt nem az evészeten lesz a hangsúly: ivóversenyt szerveznek és ezt alátámasztandó, 23 óráig ötféle italt féláron vásárolhatunk. Ha inkább egy jól megszokott tömegbulira vágyunk, akkor a szomszédos Park étteremben Kusmó bulijában vélhetőleg nem fogunk csalatkozni.

A szombati nap mindent vivő slágere várható módon a Kistehén szabadtéri koncertje lesz. A Patkóban 21 órától kezdődik az ingyenes hepaj, előbb viszont az udvarhelyi Face Todayt és a debrecenből érkező Strings of Rockandrollt is meg lehet hallgatni. Tehenes ízelítőért itt kattints.

buliplakatok_maj1314

Még egy koncert akad szombat este: a Mokka kávéház nyári kertjében 21 órakor kezd a Monyo project – jó választás lehet mindazoknak, akik nem rajonganak a bocikért. A Jungle Club bulija most nem tematizált, ettől viszont DJ Barneey Satur8 Nights bulija semmivel sem rosszabb, mint ahogy DJ Vasi házibulija sem a Park étteremben.

buliplakatok_maj1314

A régivágású rockzene, avagy retrock kedvelőinek szolgál dallamokkal Szász Csaba a G Music Pubban, az Irish Pub Csengő bulija pedig továbbra is örömmel fogadja a végzősöket és nemcsak.

buliplakatok_maj1314

Frissítés: Szombaton késő délután a Bethlen-lakótelepi parkot is zene tölti be, ugyanis fél héttől az Orpheusz ad koncertet. A blues-rock kedvelőinek kiemelten ajánlott, amúgy meg mindenkinek aki virágok közt szeretne velük lenni.

buliplakatok_maj1314

A G. Caféban 21 órára szerveztek programot. Itt egy visszajáró vendéget köszönthetünk, ugyanis a marosvásárhelyi Tóth Kati már jónéhányszor sikeresen elvarázsolta hangjával a Szentimre utcai kávézó közönségét.

Múlt heti bulifotók: Irish Pub csütörtök, Jungle Club péntek, Hookers and Truckers – Jungle Club szombat


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."