Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 26. hét

Elérkeztünk az év közepéhez, de a nyár helyetti őszies idő ne rettentsen el: szórakozási lehetőség akad ezen a héten is, koncertből mindjárt kettő.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. június 30., 19:37
0 hozzászólás. 

Korábban is írtunk már róla, de még egyszer álljon itt: a G. Café csütörtök este a dzsessz kedvelőit veszi célba. A Szentimre utcai kávézóba a Sárik Péter Trió érkezik: a névadó zongoristán kívül a basszusgitárnál Frey Györgyöt, a doboknál pedig Berdisz Tamást hallhatjuk.

buliplakatok_jun30

Pénteken az érettségizőké a terep a Jungle Clubban. A vizsgák sorozata után DJ Sümecz buliján lazíthat a társaság – a diákokat italakciókkal várják, valamint maturandust is ígérnek, méghozzá Jungle módra.

buliplakatok_jun30

A Valami team a G Music Pubot bérelte ki erre a péntekre, itt Funk'n Roll party címmel tartják a soros hepajt. Műfajilag ez rengeteg mindent jelent, a rock'n'roll-tól a dubstepig szinte bármi megütheti a fülünket, ha erre járunk. Persze nem kell csalatkoznunk a jól bevált Kusmó buliban sem, ennek továbbra is a Park étterem ad otthont.

buliplakatok_jun30

Szombaton DJ Barneey veszi át a terepet a Jungle Clubban: a mostani hétvége témája a fekete szín. A Black Partyn kötelező a fekete öltözet viselete, cserébe pedig olyan extrákkal dobják fel a hangulatot, mint hennafestés, fotózás és egyéb meglepetések. Nem csak sötét lelkűeknek ajánlott.

buliplakatok_jun30

A hét második koncertje szintén a G. Caféban lesz, szombaton 21 órától a Land covered with briar lép fel. Ők alternatív rockot és indie muzsikát hoznak a kávézóba, többet róluk itt lehet olvasni.

buliplakatok_jun30

A rockot most a G Music Pub szolgáltatja, ahol Szász Csaba tesz jobbnál-jobb slágereket, klasszikustól az újabbakig. Ha házibuli jellegű megmozdulásra vágyunk, akkor a Park étteremben a helyünk, itt DJ Vasi a rezidens.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek, Jungle Club szombat

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."