Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 33. hét

Minifesztivál készül az elektronikus zene rajongóinak a Szejkén, Tóth Árpi két helyen is tart bulit a héten, fellép egy diákzenekar és néhány klasszikusra is benézhetünk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. augusztus 18., 16:25
0 hozzászólás. 

Nem szakad el a megszokottól a G Music Pub ezen a csütörtökön sem: a retro zene kedvelőit várják a pincekocsmában. A Cold Caffé zenekar felel a hangulatért, mint mindig.

buliplakatok_aug18

Pénteken egyedi kezdeményezés helyszíne lesz a Szejkefürdő: Décs Summer Festival néven egy hajnalig tartó szabadtéri bulira várják az elektronikus zene kedvelőit. 22 órakor kezdődik a buli: Piconome & Semeka szetje nyitja a sort, majd Azteca, az Audiotherapists és végül Vygo & Dani Benko B2B tartják szinten a hangulatot egészen reggel 6 óráig. Belépő: 10 lej.

Még mindig az elektronikus zenénél maradunk egy keveset – a Jungle Clubban egy újabb Hit Clubbing Sessionre kerül sor, ezúttal Süni keveri a zenét. A szomszédban természetesen nem változik a menetrend, vagyis újból Kusmó bulinak ad helyet a Park étterem.

buliplakatok_aug18

Tóth Árpi is pénteken kezdi hétvégi turnéját, ekkor a G Music Pubban kalauzol el a reggae-balkan zene világába. Ha imádjuk, de pénteken épp nem érünk rá, akkor szombaton jön a ráadás, ekkor a G. Caféba nézzünk be, ha ilyesmihez van kedvünk.

buliplakatok_aug18

Koncert is jut szombatra: a G Music Pubban egy fiatal udvarhelyi banda, a H.R.B., vagyis a Hargita Rock Band lép fel. A gimizenekar a nemzeti rock vonalán nyomul, fellépésük után pedig bulit is ígérnek, ugyanebben a stílusban.

A Jungle Clubban a rezidens DJ Barneey – BRNY a ceremóniamester a Satur8 Nights bulin, a szomszédos Park étteremben pedig DJ Vasi házibuliján lehet rázni.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek, Jungle Club péntek - Hab party



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."