Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 36. hét

A fiatal zenekaroké a hétvége Udvarhelyen: rengeteg diákzenekar lép fel a városi strandon, majd a koncertek után levezető bulival várják a tömeget.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. szeptember 08., 16:04
0 hozzászólás. 

Csütörtökön továbbra is egyetlen lehetőség van szórakozni, ehhez a Jungle Club felé vegyük az irányt. Itt folytatódik a nemrégiben indult csütörtöki Jungle Party, ami továbbra is ingyenes.

buliplakatok_szept08

Pénteken a diákzenekaroké a terep – már ami a városi strandot illeti. Itt Summer Break Open Air Weekend néven kétnapos banzáj veszi kezdetét, ahol főként városunk ifjú zenei tehetségei mutatják meg mit tudnak. 20 órakor a Gloomy Afternoon nyitja a sort, a részletes programért ide érdemes kattintani.

buliplakatok_szept08

A koncertek után három buli közül is választhat, aki bírja még talpon. A Summer Break pénteki napjának hivatalos afterpartyját a Jungle Clubban rendezik, míg a Park étteremben Kusmó buli lesz, a G Music Pubban pedig az idei Félszigetről nosztalgiázhatunk – a Valami Team minden elképzelhető stílust beránt a fesztivál afterpartyjára.

buliplakatok_szept08

Szombaton folyatódik az ifjú rock- és nem annyira rockbandák koncertsorozata a városi strandon, amit Valami buli zár a helyszínen, Messino és MX Jaxy vezénylete alatt. Ha lágyabb hangvételű koncert az esetünk, akkor ajánlott benézni a G. Caféba, ahol Sárik Péter és Fábián Julianna koncerteznek 21 órától.

A Jungle Clubban DJ Barneey – BRNY áll a keverőpult mögött és vár durva italakcióval: 23 és 24 óra között happy hourt kiált, ekkor a whiskeyt és a Jägermeistert csupán 5 lejért vesztegetik.

buliplakatok_szept08

Nosztalgikus hangulat lesz úrrá a Park éttermen szombat este, ráadásul nemcsak most: a Take it back to the old school bulit minden egyes szombaton megszervezik, Levi pedig a '80-as és '90-es évek, valamint napjaink legjobb dalaiból válogat.


címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."