Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – Fluor és a rettegés foka

Nemcsak Mizu koncert lesz a hétvégén, de a rémes Halloween ünnep is itt a küszöbön. Töklámpásban gazdag buli is lesz elég, de kapunk koncertből is bőven.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Fluor és a rettegés foka
Fluor és a rettegés foka
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. október 27., 17:25
0 hozzászólás. 

Már nem meglepő, hogy a csütörtöki napon retroval indít a hétvége. Most is Nándi és zenekara bitorolja a Park étteremet, majd ezt követően Golyó veszi át a színteret és kever nosztalgikus zenét. A G Music Pubban a jól bejáratott Cold Caffé adja meg a retrobuli hangulatát.

A gólyabáli szezon közepén a bányaisok buliznak: a Jungle Clubban DJ Barneey – BRNY keveri a zenét. Barneeynak egyébként nemrégiben készült el az új honlapja, amit a http://barneey.com/ címen lehet megnézni.

buliplakatok_okt27

Pénteken rajtól a halloweeni őrület: a töklámpás importünnep előtt elsőként a G Music Pub tiszteleg – a tematikus pénteki Night Out Partyn Geréb Robi a DJ. Persze a Park étteremben nem maradhat el most sem a Kusmó buli, sem a Jungle Clubban a Hit Clubbing Session, ahol most is DJ Sümecz áll a keverőpult mögé.

Duplakoncerttel kezd a Thunder Rock Club ezen a hétvégén. Az estét a szlovák St. Black zenekar nyitja, akik a hardcore-metal vonalon mozognak, de bőven számíthatunk tőlük bizarr elemekre is műsorukban. Az Euthanasia és Black Heart Father című dalaik már címükben jól jellemzik a sajátos stílusukat, amit ők maguk dark core-ként emlegetnek.

buliplakatok_okt27

Másodikként a romániai Paradigm zenekar lép színpadra. Róluk nem sok mindent lehet tudni, két koncertfelvételt sikerült találni, ami jó ízelítő lehet a koncert előtt. Itt nézhető meg a Twin Peaks című dal, itt pedig a Solitude felvétele.

buliplakatok_okt27

Szombaton Fluor Tomi koncertjének ad otthont az UFF Nagyterme, majd ezt követően dedikálásra is sor kerül a Jungle Clubban.

buliplakatok_okt27

Mizu helyett teljesen más zenei élményt kínál a Juhász Gábor Trió: a G. Caféban 21 órától ad koncertet Juhász Gábor (gitár), Papesch Péter (basszusgitár) és Benkó Ákos (dob).

buliplakatok_okt27

A G Music Pub folytatja a Halloween bulik sorát: szombaton a Valami Team a zenei felelős a Night of the living dead névre keresztelt összeröffenésen. Nem marad ki a haláli élményből a Mokka kávéház sem – itt Tóth Árpi a zenei felelős, a bulizókat pedig sörrel ajándékozzák meg, ha töklámpással érkeznek.

buliplakatok_okt27

A Jungle Clubban a rezidens DJ Barneey – BRNY keveri a zenét egy újabb Satur8 Nights bulin, a Park étteremben pedig Take it back to the old school címmel hallgathatjuk meg a '80-as, '90-es évek és napjaink legjobb slágereit DJ Levivel.

Dupla helyett tripla a Thunder Rock Club jelszava ezen a szombaton. A skinhead zene rajongóinak biztosít egész éjszakás szórakozást a rockbarlang. Az 1983-ban alakul Oi-Kor kezdi az estét, akik a stílus egyik legjelesebb magyarországi képviselőinek számítanak.

buliplakatok_okt27

Őket a Fejbőr követi, ami az Egészséges Fejbőr utódzenekarának is tekinthető. Az banda felbomlásával az eredeti énekes, Zorán, és a Magozott Cseresznyéből érkező Mazu alapították az új Fejbőrt, ami a „régi vonalhoz" tér vissza mind hangzásban, mind pedig hangulatban.

Az estét egy helyi zenekar, a Hargita Rock Band, vagyis a H.R.B. fellépése zárja. A székelyudvarhelyi zenekarról ide kattintva olvashatnak bővebben.

buliplakatok_okt27

Hétfőre is jut egy szórakozási lehetőség: a Park étteremben az Apnoe Folk Underground lemezbemutató koncertét lehet meghallgatni. A magyar népzenei alapokon nyugvó, fúziós rockzenét játszó zenekar 20 órakor kezd.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."