Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – Örülünk, Vincent?

Születésnap, DJ-k, MC-k, metál, rock és flamenco – mindenből jut, amit csak szemünk-szánk kíván. Örülünk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Örülünk, Vincent?
Örülünk, Vincent?
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. december 01., 16:00
0 hozzászólás. 

Csütörtökön egy nosztalgiázással vegyes bulira invitál a Jungle Pub: DJ Matrixx és DJ Barneey – BRNY lesznek a házigazdák, napjaink slágerei mellett a 2000-es évek legjobbjaival bővül a paletta.

buliplakatok_dec02

A G Music Pubban az ellenállás jegyében a Hargita Rock Band koncertezik sok jóféle dallal, természetesen csakis magyarul.

buliplakatok_dec02

Pénteken harmadik születésnapját ünnepli a Jungle Club, ennek örömére több meghívott jelenléte emeli az est fényét. Los Angelesből érkezik MC Dizzy, Magyarországról DJ Wallas és DJ Johnnie, valamint jó néhány akcióra és meglepetésre is lehet számítani.

buliplakatok_dec02

Újra kinyit a Tea Pub a Kossuth utcában, csak épp más néven: a Face Tea House nyitóbuliján DJ Sterbinszky keveri a zenét. Bemelegít DJ Theo, jegyek elővételben 15 lejért a Facecafé & Musicpubban (egykori Szleng kávézó) és a helyszínen 20 lejért.

buliplakatok_dec02

A G Music Pubban Geréb Robi felel a hangulatért egy újabb Night Out Partyn, a Thunder Rock Clubban pedig MagyaRock buli a menü, egész este csakis magyar zene szól. Persze a Kusmó buli sem marad el, a helyszín szokás szerint a Park étterem.

buliplakatok_dec02

Szombaton is bőséges a választék, koncertből mindjárt három is akad. A G. Caféban latinos hangulat várja a vendégeket: H. Varga András flamenco gitáron játszik.

buliplakatok_dec02

A G Music Pubban DJ Messino a házigazda: a Hush for the electronic music! buli címéhez méltóan az elektronikus zenéből kapunk egy adagot, így a dubstep, electro, breaks és drum'n'bass stílusok legjavára számíthatunk.

buliplakatok_dec02

A Mokka kávéházban Tóth Árpi a soros hangulatgazda, de a vezetőség is besegít egy tequila akcióval: a jókedv alapozás érdekében a szokásostól eltérően most csak 8 lejért mérik a mexikói italt.

A Jungle Clubban szombaton is DJ Barneey – BRNY a rezidens, most pedig egy őrült bulira invitál. A Giccs Party lényege, hogy minél giccsesebb öltözetben érkezzenek a bulizók, a lehető legkevésbé találó ruhadarabokkal. A díjazás sem marad el, az első három helyezetett 50, 30, illetve 20 lejes lefogyasztható utalvánnyal jutalmazzák.

A Park étteremben szokás szerint hódít a pénteki retro: DJ Levi Take it back to the old school buliján a '80-as, '90-es évek és napjaink legjobbjaira rázhatjuk.

Ismét dupla és ingyenes koncerttel vár a Thunder Rock Club. Nagyjából négy éve nem adott életjelt magáról a Dying Wish, az 1996-ban alakult püspökladányi melodikus heavy/death metal csapat azonban most újjáéledt. Legutoljára 2007 szeptemberében azt hallhattuk felőlük, hogy az énekes Dömötör Balázs már nem tudja vállalni a bandázással járó feladatokat, ezért új frontembert keresnek. Ezen a téren nem jártak sikerrel, így az elmúlt években inkább csak vegetált a banda, most azonban Balázs visszatért, és így a Dying Wish is újra aktivizálja magát – szombat este a Thunder Rock Clubban.

buliplakatok_dec02

Őket a Vale of Tears követi: az 1997-ben alakult zenekar az atmoszférikus, dallamos black-death metal vonalon mozog, de egyesek gótikus elemeket is felfedeztek zenéjükben. Több tagcsere és átalakulás után a csapat 2002-ben jelentkezett lemezzel – a szombat esti koncerten többek között erről játszanak dalokat.


címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."