Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – Tűztől Rammsteinig

Rockzenéből jól el leszünk látva ezen a hétvégén, plusz még egy neves bukaresti DJ is meglátogat bennünket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Tűztől Rammsteinig
Tűztől Rammsteinig
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. március 22., 18:44
0 hozzászólás. 

Már csütörtökön lehet keménykedni, legalábbis zenei téren: a G Music Pub esti ajánlata egy újabb rockest, ami most a változatosság kedvéért Rock Party néven fut és Szász Csaba felel a zenéért.

buliplakatok_marc22

Péntekre ugyanide, vagyis a G Music Pubba a Valami Team invitál: ők most Spring Break címen futtatják bulijukat, ahol szokás szerint a DnB-től az oldschool hip-hopig mindenfélét meghallgathatunk.

buliplakatok_marc22

A Jungle Clubban ismét egy péntek esti Hit Clubbing Session esedékes, ahol DJ Sümecz a házigazda, míg a tőszomszédnál, vagyis a Park étteremben Kusmó bulin lehet rázni hajnalig.

Az eléggé sovány pénteki felhozatalért kárpótolhat a szombati, amikor rögtön két koncert közül is lehet választani, vagy akár mindkettőre be lehet nézni. A G Music Pubban a Ramm-Brand(t) 20 órától a legjobb Rammstein dalokat játssza, majd Geréb Robi buliján lehet levezetni az éjszakát.

buliplakatok_marc22

A Thunder Rock Clubba Magyarországról érkezik a Tűzmadár együttes, akikről többet megtudhattok a billentyűssel, Horváth Zsolttal készült interjúnkból. Persze egy koncert nem koncert a Thunderben, így még színpadra lép a marosvásárhelyi Bronx zenekar is, akik klasszikus metállal szórakoztatnak.

buliplakatok_marc22

A G. Caféban egy jól bejáratott, balkáni hangzásoktól túlcsorduló bulin élhetjük ki mozgásvágyunkat, ahol természetesen Tóth Árpi keveri a dallamokat.

buliplakatok_marc22

A Jungle Clubba neves DJ érkezik, pontosabban Allexinno, aki olyan slágereket hoz, mint a Senorita, a Bailamos, vagy a Yasera. A hangulatot DJ Barneey-BRNY alapozza, jegyeket 10 lejért kaphatunk, de ne feledkezzünk meg a kötelező ruhatárról sem, ami márciustól 5 lejbe kerül.

buliplakatok_marc22

Ha inkább a retro a mi világunk, érdemes lehet benézni a Park étterembe, ahol DJ Vasi egy újabb Take it back to the old school bulin szórakoztat a régi idők nagy zenéivel.


címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."