Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – géfeszt és giccsbuli

Tízedik születésnapját ünnepli sok-sok koncerttel a G. egyesület, a Jungle Club pedig előhozza mindenki rejtett giccsszeretetét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Géfeszt és giccsbuli
Géfeszt és giccsbuli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. április 20., 17:04
0 hozzászólás. 

Ha élőzenére vágyunk pénteken, érdemes benézni a Szentimre utcai G. Café-ba: a G. kulturális egyesület éppen születésnapozik, torta helyett rengeteg jó zenével. 21 órától a Guilty Lemon játszik dzsesszt a kávézóban.

buliplakatok_2012/apr20

Koncert után dukál egy jó buli is, ezt legközelebb a G Music Pubban kapjuk meg ahol ismét Night Out Partyval szórakoztatják a közönséget.

buliplakatok_2012/apr20

A Jungle Clubban most DJ Sümecz a soros lemezlovas, aki a TomorrowLand nevű bulira invitálja a közönséget. Természetesen a szomszédos Park étterem is hozza a szokásosat: Kusmó bulin lehet rázni.

buliplakatok_2012/apr20

A Face Tea Houset hatalmába keríti a hip-hop: Friday Sound Clash címmel szerveznek bulit, ahol a rapzene lesz a fő irányzat.

buliplakatok_2012/apr20

Szombaton teljes őrület költözik a G Music Pubba: Crazy Saturday party címen szerveznek bulit, ahol a zenei felhozatalért DJ Dolga felel.

buliplakatok_2012/apr20

A Jungle Clubban azt akarják látni, ami nem mindenkinek szép, hiszen Giccs party címen fut a szombati bulijuk, ahol DJ Barneey-BRNY az ügyeletes házigazda. Szokás szerint, a retro szerelmeseit a Park étterem várja, itt DJ Littasi keveri a muzsikát.

buliplakatok_2012/apr20

A Thunder Rock Clubban egy nem mindennapi produkciót láthatunk: az Acoustic Love Thrash néven futó egyszemélyes paródiazene biztosan szerez néhány vidám percet, majd a Metallophilia koncertjén zúzhatunk is egy nagyot. További részletek az Illésfalvi Ivánnal készült interjúnkban.

buliplakatok_2012/apr20

A G. Feszt dupla zenei programot is tartogat szombatra: a D3 Stúdió mozi termében a Budapest Jazz Orchestra igazi big band konceret ad, majd a G. Caféban a népzenéé a terep, hiszen a Csűrös Banda, valamint Szabó Lóránd és bandája tartanak táncházat.

Szintén a G. Egyesület tízedik születésnapjához kapcsolódik a vasárnap, amit az UIET sajátít ki több rendezvénnyel. 16 óra 15 perctől a Face Today, a Rock Revolution, a Stereogram, a Dead Smile és a Koala Jazz Band koncertezik, míg 21 órától a De la Funk lép színpadra a G. Caféban. Az UIET nap részletes programját itt, míg a G. Feszt teljes felhozatalát ide kattintva nézheted meg.


címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."