Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – feszt a G, feszt a metál

Még két napig élvezhetjük a G. Festet, de a rockzene rajongóinak is bőven kijut ezen a hétvégén és persze a klasszikusok sem maradnak el.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Feszt a G, feszt a metál
Feszt a G, feszt a metál
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. április 26., 17:19
0 hozzászólás. 

Ha már csütörtökön este sem férünk a bőrünkben akkor rögtön két helyszín közül is választhatunk, de a legjobb ha mindkettőt meglátogatjuk. 21 órától kezd az ír és kelta zenére specializálódott Firkin a G. Caféban, utána pedig nem is kell messze menni a buliért, hiszen a G Music Pubban Szász Csaba a rockest hangulatgazdája.

buliplakatok_2012/apr26

Pénteken ugyanide, vagyis az alsó G-be a Valami Team egy újabb bulijára térhetünk vissza: a Flashback partyn DnB-t, dubstepet, electrot és minimalt egyaránt hallhatunk.

buliplakatok_2012/apr26

A Jungle Clubban éppen nagyon szeretnének üdvözölni mindenkit, ezért a buli neve is: Welcome to the Jungle party. Házigazda DJ Sümecz. A szomszédba, vagyis a Park étterembe latinos-házibulis hangulatért lehet menni, mindezt Kusmó felügyeli.

buliplakatok_2012/apr26

A Thunder Rock Club nem aprózza el a hétvégét, rögtön öt együttest is meghívtak, ebből három a pénteki napon lép fel. A Sonic Rise hardcore, metálos punk rockot nyom, míg az End of Paradise hard rock és heavy metal vonalon nyomul. Őket egy lengyel zenekar, az Arkisz követi a színpadon, akik heavy metalt csapatnak a rockbarlangban.

buliplakatok_2012/apr26

Ismét bowling- és biliárdbajnokságot rendez a Septima, így a bárjukban lesz buli is: a Retro Fever partyn DJ Dolga minőségi zenével, a házigazdák pedig 21 órától éjfélig italakciókkal várnak minden vendéget.

buliplakatok_2012/apr26

Hosszú népünnepélyt, egyhetes szülinapot zár ezen a napon a G. Café: a G. Egyesület elrúgta a tízet, ennek örömére G. Fest címen szerveztek többnapos bulit, a záróest vendégei pedig Sárik Péter, Fábián Juli és Zoohacker.

Szombaton sem fogyunk ki a bulizási lehetőségekből, koncertből például mindjárt kettő is van, egy helyen: a kemény zene rabjai biztosan imádni fogják a Thunder Rock Club ajánlatát. Az Ashen Epitaph death és thrash metalt zúz, míg a Mad Goya metálos, punkos, thrashes világa sem utolsó. Érdekesség, hogy mindkét zenekar Szerbiából érkezik a Kossuth utca 20-ba.

buliplakatok_2012/apr26

Nagyon várnak a G Music Pubban is, ahol a szokásos szombat esti felhozatal van, vagyis egy újabb Night Out bulit szerveznek.

buliplakatok_2012/apr26

A Park éttermen megint latinos hangulat lesz úrrá: 19 órától rajtol a táncoktatás, amit 22 órától Salsa party követ, végül 1 órától retró party zárja az éjszakát.

buliplakatok_2012/apr26

A szomszédos Jungle Clubban Happy hour van, ami egyben a buli neve is, de akciót is jelent: DJ Barneey-BRNY buliján 22 órától éjfélig csupán hat lejt kérnek a Jim Beam+Coca Cola koktélért.

buliplakatok_2012/apr26


címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."