Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – félsz a sötéttől?

Legendák szólalnak meg ezen a hétvégén a Thunder Rock Clubban, a volt Stúdió moziban pedig a humorérzékünk bulizhat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Hétvégi bulikörkép
Tribute zenekarok és a nevetés hétvégje ez
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. június 08., 14:27
0 hozzászólás. 

Négy lehetőségünk van pénteken este, ha szórakozni támad kedvünk. A G Music Pubban Csillagbuli néven rendezik az aktuális tombolást: reggea, ska, balkan és hasonló stílusokat ígérnek.

A Jungle Club szokás szerint DJ Sümeczet hívja bulifelügyelőnek, aki most Anonym Party címen szólítja meg a tömegeket. Este tíztől éjfélig négy lej a vodka-alma és a whiskey-cola kombó. A Park étterem sem tér el a megszokottól, Kusmó buli van terítéken.

A Thunder Rock Clubban valódi legendákat hallhatunk: az Iron Maiden egyik legjobb és legelismertebb tribute zenekara, az Iron Maidnem zenél. Valóban szinte maideni a hangzás, ilyen jót, ilyen közel még nem tomboltál a Fear of the dark-ra. 21 óráig ingyen is bejuthatsz, utána tíz lejt kell fizetned.

Szombaton DJ Barneey-BRNY érkezik a Junglebe, egyszerűen csak Happy Hour névre keresztelt bulijával. Ez nem takar mást, mint a pénteki akciók ismétlését és további hatalmas bulit.

A Park étterem újból forró táncoknak ad otthont: 19 órától kezdődik az ingyenes oktatás, majd salsa party és retró buli zárja az éjszakát.

A G Music Pubban udvarhelyi őszenekar az este sztárja: 21 órától az eredeti Kopó Blues Band muzsikál, de előtte még a Transylvania Rock Bandet is meg lehet hallgatni, a koncertek után pedig bulin engedhetjük ki a gőzt.

A G. Café alternatív zenei világgal vár, a buli a német-portugál focimeccs után kezdődik.

Szombatra is jut egy koncert a Thunder Rock Club jóvoltából, most a ZZ Top rajongói örülhetnek igazán, hiszen a ZZ Tap tribute banda hozza el a nagyszakállúak még nagyobb slágereit.

Vasárnap a sok buli után és voksolás előtt rekeszizmainknak adhatunk még egy kegyelemdöfést: a volt Stúdió mozi termében 16 órától a Showder Klub és a Dumaszínház egyik sztárja, Mogács Dániel lép fel Stand-up magas hőfokon című műsorával.


címkék: buli bulikörkép

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."