Lyukasóra » Rendezvények

Az idei divat: a székely marslaKós

Külföldi videó üzenet, földönkívüli lények és talpraesett gólyák.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

kos golyabal-4
Fotó: Pele Photography/Facebook
szerkesztoÍRTA: MOLNÁR KINCSŐ
2014. november 05., 17:14
1 hozzászólás. 

Ezekkel a szavakkal lehet leginkább jellemezni az idei Kós Károly Szakközépiskola gólyabálját.

Már kapunyitás előtt rengetegen várakoztak az UFF udvarában, így a terem gyorsan zsúfolásig telt. Az előadásra több mint 700 ember volt kíváncsi.

A gólyabál a Józsa Levente által készített videóval kezdődött. A videóban a marslakók, vagyis a végzős diákok a Földre jönnek, hogy véget vessenek a technika uralmának. Azokat a gólyákat, akik órán szelfiztek, eltüntették, másokat egy Dacia csomagtartójába tettek, vagy a tetőre kötöztek.

kos golyabal-5

Ezt követően a gólyatánc és a fogadalomtétel következett. A gólyák megfogadták, hogy ha visszatérhetnek a Földre, akkor a táblagépjeik nélkül élnek, több időt töltenek barátaikkal és órán a szelfizés helyett tanáraikra figyelnek.

A küzdelem ezután vette kezdetét. A feladatok a bemutatkozással kezdődtek. Aki ekkor érkezett, azt hihette, egy tehetségkutató forgatásába csöppent.

A gólyák mindent megtettek a legnagyobb pontszámokért. Táncoltak, rapeltek, zenét költöttek és énekeltek.

A második feladatban a műsorvezetők megkérték a párokat, hogy ha már a Marson vannak, hasonlítsanak is az ottaniakra. A lányok Marslakó sminket kellett, hogy készítsenek párjaiknak. A bemutatókból megtudhattuk, hogy a marslakók zöldek és a szemük fekete. Az idei divat leginkább a székely marslakó.

Harmadik feladatként a párok énektudásukkal kápráztathatták el a jelenlévőket. A karaokéban torkukszakadtából énekelték, hogy milyen jó nekik, mások Afrikába utaztak, hogy minél nagyobb pontokat gyűjthessenek.

kos golyabal-2

A következő, vagyis negyedik feladatban a gólyáknak az erejükre és ügyességükre volt szükségük. Egy szappanos nejlonra kellett mezítláb ráállniuk, és kötelet húzva megküzdeniük egymás ellen.

Az utolsó feladatban tánctudásukkal bizonyíthattak: különböző zenei stílusokra kellett oda nem illő táncot táncolniuk, rock zenére balettozni vagy disco zenére csárdást járni.

Amíg a zsűri (Bokor Gábor Emmánuel, Némethy Hilda, Ráduly László,Vass Levente, Károly Tamás 2011-es gólyakirály) meghozták döntésüket, a végzősök táncát láthattuk.

Ezt az előadás legnagyobb meglepetése a magyarországi Ufó Update együttes videó üzenete követte.

György Szidónia a zenekar énekes-táncosnője az iskola volt diákja. A videóban köszöntötték a jelenlévőket és sok sikert kívántak a szervezőknek.

kos golyabal-7

Végül eljött az est legfontosabb pillanata. A zsűri döntése alapján a nyertes pár, aki visszatérhet a Földre, Fint Zsanett és Fenyédi Levente lett. Második helyen végzett Orosz Csenge és Vass Adrián, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Csiki Bernadett és Orbán Péter állhatott.

Az eredményhirdetést követően a buli a Jungle clubban folytatódott. A hangulatért Dj Dewil és Dj Sümecz feleltek. Több mint 1000 ember bulizott, akiknek hangulatát meglepetésekkel fokozták.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
orbandavid97
2014-11-05 22:06:17
Video
http://youtu.be/hFKVyG0R91A

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."