Lyukasóra » Rendezvények

Világsztárok lepik el a Bánffy-kastélyt (videók)

Zúzós lesz az egész hét Bonchidán, több Grammy-díjat bezsebelő előadó is jön.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

skrillex
Skrillex, fotó: wikipedia
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. július 13., 12:29
0 hozzászólás. 

Már a mai napon megnyitja kapuit az Electric Castle, az ország egyik legegzotikusabb és legnagyobb fesztiválja. A szervezők már készen állnak, a fesztivál idei himnuszát is megtalálták.

Ma ugyan a nagyszínpad még üresen tátong, a Booha Mansionben már ma is a francia Dirtyphonics szolgáltatja a talpalávalót.

A következő négy nap felhozatalát böngészve pillangók vannak a hasamban, már csütörtökön, jobban mondva kicsipénteken a fesztivál egyik legnagyobb neve lép fel a nagyszínpadon. Nem csak jó focicsapata van Izlandnak, hanem zenekarai is, például a Sigur Ros, aki a Sziget Fesztiválon is megmutatja magát. A dallamos, klasszikus és minimalista elemeket is tartalmazó poszt rockot játszó zenekar 21 óra 55 perckor veszi majd birtokba a színpadot.

A nyugtató zenét játszó izlandiak mellett a Babylon Circus, a Slow Magic és Camo & Krooked is nagyszínpad előtti tömeget szórakoztatja, de az RBMA színpadán Paco Osuna teremt majd ibizai hangulatot.

Nagypénteken, július 15-én a nagyszínpadon minden stílus kedvelői megtalálják majd a maguk csemegéjét. A De Staat alternatív rockbanda után a Dilated Peoples nevű kaliforniai hiphop banda tagjai ragadnak mikrofont. Nem csak rapkörökben szereztek maguknak hírnevet, a Worst Comes To Worst című számukat majdnem 20 millióan tekintették már meg a YouTube-on.

Utánuk az Enter Shikari, Paul Karkbrenner, akit gondolom, nem kell senkinek bemutatni, és Rusko biztosítja a zenét a kastélylakóknak. A Red Bull Music Academy színpadán a Pan-Pot, berlini technoduó táncoltatja a lábakat.

Szombaton napjaink egyik legnagyobb fenoménja Sonny John Moore, művésznevén Skrillex lesz majd a főattrakció. Az énekesből az egyik legismertebb zenei producerré átvedlett három Grammy-díjas amerikai 23 óra 10 perckor csap majd a lemezek közé.

Ezen a napon a fesztivál visszatérő vendége, a Dub Pistols, Elliphant, a svéd énekesnő és Flux Pavilion is varázsolnak a nagyszínpadról, míg az RBMA színpadán Kink és Gui Boratto, a techno és house zene nagykövetei késztetik tapicskolásra a közönséget.

A zárónapon sem maradunk jó zene nélkül. Vasárnap zenél az udvarhelyi lemezlovas testvérpár is a Silent Dance sátor fülhallgatós buliján, Ribo 16, SunKissed 18 órától. A nagyszínpadot God Is An Astronaut, Bastille, Bring Me The Horizon és a Gorgon City birtokolja majd. A Bastille háromszázmillió fölötti megtekintéssel bíró száma bemutatás helyett is magáért beszél.

Az RBMA színpadon az Art Department éjjel 1 órától lemezlovagol, és ugyanitt Worakls még reggel 7 óráig biztosítja a party-ütemeket.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."