Kultúra » Zene

Idén megnyílik a kastély

Felturbózták a régi helyszíneket és újakat hoztak létre. Idén a kastély is megnyílik az Electric Castle látogatóinak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

KEszol
Electric Castle, fotó: Electric Castle Photo Team
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. június 23., 16:44
0 hozzászólás. 

Nem csak a fellépők névsorát, a színpadokat sem aprózzák el az idei Electric Castle fesztiválon, amely június 12-én kezdődik.

A nagyszínpad mellett Európa legnagyobb, 600 négyzetméteres LED képernyőin 8K minőségben nézheted a koncerteket, ha későn értél oda, és már nem bírod a színpad elé verekedni magad. 7.500 négyzetméter fedett terület is lesz a színpad előtt, az előző évek után muszáj volt számolnia az esővel a szervezőknek, akik a legkomolyabb hangzás minőséget ígérik az idei fesztiválra.

A hajnali buliknak otthont adó Booha Mansion is teljesen új felépítést kap. Idén is ez lesz majd az non-stop partiközpont, hiszen 24 órán keresztül fogják bömböltetni a zenét a főleg romániai DJ-k. Idén 2000 férőhelyesre tervezik a Booha lakosztályt.

Az esőtől félők nyeljenek egy nagyot, idén ők is megszusszanhatnak, hiszen egy 5000 férőhelyes 2000 négyzetméter nagyságú fedett hangárt kapnak idén az elektronikus műfajok. Lesz Dance Garden is, ahol a nagyobb techno és tech-house előadók lépnek fel.

A The Pitchben szintén ezek a stílusok uralkodnak, a Booha Mansion mellett majd itt bulizhatod ki az utolsókat magadból reggelenként. A reggae zene kedvelőinek ott lesz a The Roots színpad, sőt idén a kempingtábort is közösségi térrel egészítik ki, a kempingezőknek lesz majd saját üzletük és grillezőjük.

A hangzás mellett látványból is betáraztak az elektronikus kastély idei kiadására. Fellép az új-zélandi és brit művészekből álló „Lords of Lightning", akik mesterséges, akár öt méter hosszú villámokkal világítják majd be a fesztiválhelyszínt naponta három alkalommal. Reméljük, hogy ezzel majd elriasztják az igazi villámokat és az esőt.

A brit Cirque Bijou a fesztiválozókat is bevonják rendhagyó színházi előadásukba, amelyben különböző színekben pulzáló kivilágított esernyőkkel hoznak létre emlékezetes látványt. A Bánffy-palota idén megnyíik az Electric Castle látogatói előtt, a fesztivál anyagi támogatásából felújított termekben interaktív installációk és egyedi díszítés látható majd. A Klaus Obermeyer tervezte installációkról annyit árultak el a szervezők, hogy baráti társaságok szerezhetnek új élményt általuk.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."