Bréking: Ponta és Johannis a második körben

Kevés százalékpontnyi különbséggel, de vezet Victor Ponta az ACL jelöltje, Klaus Johannis előtt. Kelemen pedig beelőzte Szilágyit.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Ponta és Johannis mérkőzik két hét múlva
Ponta és Johannis mérkőzik két hét múlva
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. november 02., 21:12
0 hozzászólás. 

Ponta végzett az élen a leadott voksok 38,2-41,5 százalékával, míg a második helyre került ACL-jelölt támogatottságát 31-32,1 százalék közöttire becsülik.

Az IRES közvélemény-kutató intézet adatai alapján Victor Ponta 41,5, Klaus Johannis 31,2, Monica Macovei 4,5, Călin Popescu Tăriceanu 5,3, Elena Udrea 5,1 százalékot ért el a vasárnapi választásokon.

A CSCI is Victor Pontát hozta ki elsőnek 40 százalékkal, Klaus Johannis 31, Călin Popescu Tăriceanu 6, Monica Macovei és Elena Udrea 5-5 százalékpontot ért el. Kelemen Hunorra és Dan Diaconescura a szavazók 4-4 százaléka voksolt.

A CSOP szerint Ponta 38, Johannis 32, Macovei 6, Tăriceanu 6, Udrea 6 százalékon áll.

A sorrend Victor Ponta 40, Klaus Johannis 31, Monica Macovei 4, Călin Popescu Tăriceanu 6, Elena Udrea 5, Teodor Melescanu 1 százalék a Sociopol szerint.

Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke a 14 jelölt közül a hatodik helyen szerepel az exit pollokban 3,5-4,3 százalék körüli eredménnyel, míg Szilágyi Zsolt, az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) államfőjelöltjének országos támogatottsága a becslések szerint 0,5 százalékra tehető.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."