Szász Jenő az MPP újraválasztott elnöke

Lejárt a legtöbb szavazás a mai gyűlésen, Szász Jenőt megerősítették elnöki pozíciójában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

szasz_jeno_elnok
szasz_jeno_elnok
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. április 10., 16:49
0 hozzászólás. 


A Magyar Polgári Párt Országos Tanácsának mai rendkívüli ülésén az alelnökökről és az elnök személyéről is döntést hoztak. Az öt alelnök között találunk két háromszéki (Rácz Károly és Fazakas Tibor), egy Hargita megyei (dr. Farkas Csaba), egy Maros megyei (Kiss István), és egy Kolozs megyei (Simon Csaba) politikust. Szász Jenőt a küldöttek három ellenszavazattal és egy érvénytelen szavazócédulával (melyen a köszönöm a bizalmat szavak szerepeltek) megerősítették pártelnöki tisztségében.

szasz_jeno_elnok_allo

Az egyéb döntések között ultimátumot adtak azoknak az MPP-s tagoknak, akik más, politikai ellenfélnek számító szervezetnél is tisztséget töltenek be. Itt konkrétan egy 15 napos határidőt szabtak az érintetteknek, akiknek dönteniük kell: az MPP-ből lépnek ki, avagy a másik szervezetből. Ilyen szervezet az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács is.

Mint ismeretes, nemrégiben a pártelnök nyílt levélben szólt Tőkés Lászlóhoz, ennek tartalmát most megerősítette az Országos Tanács, valamint részben újrafogalmazta azt, így most már a teljes szervezet nevében küldik újra az iratot az európarlamenti képviselőnek. A továbbiakban kizárásra került hat párttag is, a szervezet ellen végrehajtott akcióik miatt. Ők  Murvai Miklós, Nagy István, Gergely Balázs, Kali István, Borbély Zsolt és Lengyel György.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."