Ludovic Orban festi az ördögöt a falra?

Szerinte fel akarja függeszteni az államelnököt a parlamenti többség.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

ludovicorban
Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO / AGERPRES
2017. november 21., 16:27
0 hozzászólás. 

A Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöke, Ludovic Orban szerint a Szociáldemokrata Párt (PSD) és a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) alkotta koalíció mindent megtesz annak érdekében, "hogy kimentse Dragneát, Tăriceanut és más PSD-vezetőket" a tetteik miatti felelősségre vonás alól, és már dolgoznak a Iohannis felfüggesztését célzó eljárás előkészítésén.

"Elkeseredetten küzdenek azért, hogy Dragnea bal keze, Tăriceanu vegye át ideiglenesen Iohannis helyét, és így aztán mérhessenek csapást az igazságszolgáltatásra" – nyilatkozta Orban, hozzátéve, hogy a koalíciós pártok vezetőit már egyáltalán nem érdekli az ország nemzetközi megítélése, a demokrácia elvei, a jóérzés és a normalitás.

Arra a kérdésre, hogy konkrétan milyen jelét látja annak, hogy a PSD és az ALDE az államfő tisztségből való felfüggesztésére készül, a PNL elnöke így válaszolt: "Csak az nem látja ezeket, aki nem akarja".

Orban nyilatkozatában rámutatott: a liberálisok kérik a parlamenti többségtől, mondjon le minden olyan kezdeményezésről, amely negatívan érintheti az ország nemzetközi megítélését, a demokráciát és az igazságszolgáltatás függetlenségét.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."