Antal István: szükséges volt a kormányátalakítás

Hat minisztert menesztett a Demokrata Liberális Párt, az újak ma délben már le is tették az esküt. Mindhárom RMDSZ-es miniszter tisztségben maradt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: GYÖRGY-DÁVID CSABA
2010. szeptember 03., 17:02
2 hozzászólás. 

Antal István, RMDSZ-es parlamenti képviselő mai sajtótájékoztatóján elmondta a kormányátalakítás kapcsán, hogy szerinte szükséges lépés volt hiszen „a demokrata pártban olyan feszültségek voltak, amelyek kockáztatták a kormány további létét". Így most ezt a helyzetet megoldották, megtalálták a köztes utat, véli az RMDSZ-es képviselő és bízik abban, hogy az új miniszterek bizonyítanak, így esély lesz arra, hogy 2011 eredményesebb év lesz.

„Ha tudnak teljesíteni azok, akik most megkapták ezeket a tárcákat, akkor van egy esély, hogy a következő évi költségvetés normálisabb lesz, így elindul egy gazdasági fellendülés és 2011-ben eredményesebben fog működni a kormány, ami erre az esztendőre nem volt jellemző" – fogalmazott az RMDSZ-es képviselő.

Bedohazi

Az átalakításról tegnap döntött a Demokrata Liberális Párt vezetőtanácsa, amely szerint távozik Sebastian Vlădescu pénzügyminiszter, Mihai Şeitan munkaügyi-, Gabriel Sandu távközlési-, Mihail Dumitru mezőgazdasági-, Adriean Videanu gazdasági-, illetve Radu Berceanu szállításügyi tárcavezető.

Az új miniszterek: Ion Ariton, gazdasági-, Anca Boagiu, szállításügyi-, Valerian Vreme, távközlési-, Gheorghe Ialomiţianu, pénzügyi-, Ioan Botiş, munkaügyi miniszter, míg Valeriu Tabără a mezőgazdasági tárcát vezeti.


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
zizibalazs
2010-09-03 20:56:12
Lemondas
Antal mikor mond le? Nagyon jo neven vennek sokan!
avatar
Krisztián
2010-09-03 22:13:25
Isten őrizz, ne mondjon le, ez egy zseni!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."