Elfogadtható eredmények az országos fináléban

Ifjú pingpongosaink nagy eredmények nélkül, de fontos pontokkal utazhattak haza az országos döntőről, Buzăuból.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

buzau_006
buzau_006
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. október 27., 11:18
0 hozzászólás. 


Az elmúlt hétvégén, október 22-25. között rendezték a 8-10 éves gyerekek országos asztalitenisz döntőjét csapatban és egyéniben. Részt vettek a Székelyudvarhelyi ISK legfiatalabb játékosai is.

Nagyon nagy és hosszú verseny volt, több mint 250 résztvevővel az ország minden szegletéből. A vetélkedés a csapatküzdelmekkel kezdődött. A selejtezőcsoportból továbbjutottak a mieink, de a középdöntőben viszont már meginogtak húzóembereink is (Kövecsi és Puja). Sajnos kikaptunk az elődöntőbe való jutásért a házigazdáktól, így végül a helyosztók folyamán a 10. helyet szerezte meg az udvarhelyi csapat.

buzau_006


A csapat összeállítása: Kövecsi Tamás, Puja Attila Tamás, Tamás Szabolcs, Bíró Norbert, Szőcs Máté, Mihály Dávid.

Az egyéniben Kövecsi kiemeltként nem játszott selejtezőcsoportot, a többiek közül Puja, Bíró és Szőcs vette sikerrel az első akadályokat, és került a 64-es főtáblára - ami pozitív dolog, de sajnos előbb csak Kövecsi tudott furakodni. A nyolcaddöntőben nagy csatában vereséget szenvedett a câmpulungi Tonghioiu-tól, így maradt neki a vigaszság, ahol egész az elődöntőig verekedte el magát, és végül a 17. lett. Ez mindenképp jó eredmény, hisz Kövecsi még jövőben is ebben a korosztályban játszik. Jelenleg a 4. pozícióban van a ranglistán, úgyhogy bizakodó a teljesítménye.

Csapateredmények:
Udvarhely - Lupeni 4-0; Udvarhely - Beszterce 4-3; Udvarhely - Spartak Bukarest 4-2; Udvarhely – Buzău 2-4; Udvarhely - Râmnicu Sărat 4-0; Udvarhely - Arad 3-4; Udvarhely - Slatina 4-3; Udvarhely - Dunărea Giurgiu 4-3; Udvarhely - CSM Giurgiu 2-4; Udvarhely – Marosvásárhely 4-0; Udvarhely - Szatmár 4-1.

György István: „Habár ebben a kategóriában nagyon nehéz felvenni a versenyt a többi együttessel – és érmeket szerezni –, mindenképp jó érzés, hogy ott tudnak lenni érem-közelben, néha el-elcsípni egy-egy dobogós helyet. Ezek a fiúk sok munkával képesek lehetnek rá, úgy mint a nagyobbak, Péter Nándor vagy Kalóz Anita.”


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."