Fejér Andris udvarhelyi színekben pingpongozik a hétvégén

Egy meccset megnyertek, egyet elveszítettek, öt még hátravan a buzău-i megmérettetésen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

fejerkonnertandras2
Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. október 14., 09:47
0 hozzászólás. 

Megkezdődött a másodosztályú felnőtt asztalitenisz-bajnokság, az I-es csoportban a Székelyudvarhelyi ISK-Fejér együttese csütörtökön két meccset játszott Buzăuban. A Fejér-Konnert András, György István, Kádár Tibor és Tamás Szabolcs összeállítású csapat Jászvásárt 5-0-ra győzte le, viszont kikapott 5-1-re a Konstancai Top Star együttesétől.

Fejér-Konnert az első meccsen legyőzte ellenfelét, a másodikon kikapott az országos ranglistát és az ifjúsági világranglistát is vezető Pleteától, de ennél a konstancai csapatnál játszik a többszörös országos bajnok Grigore is.

Pénteken a Konstancai Sportiskolával és a Dési ISK-val csapnak össze az udvarhelyiek, szombaton pedig három meccsük lesz, sorrendben az Ilfov SK-val, a Kolozsvári CSM-vel és a Bukaresti Spartac-kal.

A II-es csoportban játszik a székelyudvarhelyi FitFeel gárdája, Görgényi Levente edző-játékos vezetésével, rajta kívül Márton Zoltán, Jobb Levente és Lucian Trif a csapat tagjai.

A nyolcas mezőny februárban még egy ugyanilyen tornán vesz részt – a két csoport első két helyezettje jut a rájátszásba, ahonnan két csapat jut fel a Szuperligába.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."