Sport » Bowling

Az egész ország nálunk bowlingozik

Székelyudvarhelyen rendezik a Nemzeti Amatőr Bowling Liga döntőjét, melynek a Septimia Bowling & Bar ad otthont.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Húsvéti kupán mutathatod meg, mit tudsz

Nyuszi vagy, ha nem nevezel!

Húsvéti ügyességi kihívással állt elő a Septimia...
Karamán Ibolya és Geanina Dumitrascu

Országos első hellyel is büszkélkedhet Udvarhely

Nem csak a kézilabda és a teremlabdarúgó csapataira...
Párosban guríthattok a Septimiában

Kettesben most még szebb az élet

Nemcsak a nagyobb csapatok számára létezik...

Bowling a székelyudvarhelyi Septimiában
Jól gurított a Kékfrankos, továbbra is szurkolhatunk nekik. Fotók: Kakasy Botond/archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. január 21., 17:05
0 hozzászólás. 

Az ország bowling rajongóinak figyelme január 24-26. között Székelyudvarhelyre irányul, ugyanis itt dől el, ki nyeri a negyedszer sorra kerülő Nemzeti Amatőr Bowling Ligát. Idejutni nem volt egyszerű, hiszen több városban is hónapokon át zajlottak a különböző selejtezők és bajnokságok, ahol sokszor csak nagyon apró különbségekkel dőlt el a győztesek kiléte.

Idén tíz város legjobbjai gurítnak egy hétvégén át: Bukarest, Brassó, Jászvásár, Kézdivásárhely, Buzău, Cernavoda, Konstanca, Szeben és Marosvásárhely csapatai mellett természetesen Székelyudvarhely is ott lesz: városunkat a Kékfrankos és a Caparol képviseli.

A háromnapos megmérettetésen nem csak a három legjobb amatőr csapatot, de a legjobb egyéni amatőr versenyzőket is díjazzák.

A bajnokság csoportbeosztásait ebben a Google-dokumentumban lehet megtalálni. A linket érdemes elmenteni, ugyanis a táblázat folyamatosan fog frissülni az eredményekkel, így, ha nincs lehetőségünk a helyszínen izgulni a közel 100 résztvevő között, akkor itt nyomon követhetjük a mérkőzések alakulását.

A január 24-én, pénteken délelőtt 10 órakor rajtoló mérkőzéseket egyébként érdemes a helyszínen követni, hiszen ilyen hangulatot egyetlen más sportág követése közben sem lehet megtapasztalni. Szórakozásból sem lesz hiány, ugyanis a szombati mérkőzések után Kusmó buli kezdődik, ahová mindenkit várnak.

A Septimia Bowling & Bar képviselőitől megtudtuk, az Amatőr Bowling Liga megálmodója és főszervezője, a bukaresti Marius Piticariu többszörös országos bowling bajnok és edző, akinek fő célja a sportág fejlesztése az egész országban. Ebben partner Székelyudvarhelyen a Septimia, akik egy egyedülálló rendezvényt szeretnének biztosítani a közönségnek, ugyanakkor a város hírnevét erősítve és a székely vendégszeretetet népszerűsítve.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."