Sport » Bowling

Díjat kapott a Septimia

A sportág fellendítéséért a térségben, ennek fejlesztéséért, versenyek szervezéséért kapott elismerést a Septimia Bowling Klub.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Húsvéti kupán mutathatod meg, mit tudsz

Nyuszi vagy, ha nem nevezel!

Húsvéti ügyességi kihívással állt elő a Septimia...
Karamán Ibolya és Geanina Dumitrascu

Országos első hellyel is büszkélkedhet Udvarhely

Nem csak a kézilabda és a teremlabdarúgó csapataira...
Párosban guríthattok a Septimiában

Kettesben most még szebb az élet

Nemcsak a nagyobb csapatok számára létezik...

Díjazták a Septimiát
Fotó: Septimia
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. február 25., 11:35
0 hozzászólás. 

Az elmúlt hétvégén Bukarestben tartották a 2013-as év Bowling Gáláját. Ez volt az első ilyen jellegű esemény, amióta a sportág Romániában is működik, és elkezdték felépíteni az első pályákat. Az eseményen mind egyéniben, mind csapatban díjazták a legjobbakat. A különdíjak közt kupát és oklevelet is kapott a Székelyudvarhelyi Bowling Klub.

Az elismerést azért kapta a csapat, mert az elmúlt évben rengeteget tett ezért a sportágért. Nemcsak a pálya épült fel, de két együttessel is neveztek a B osztályos bajnokságba, olajozó gépet vásároltak, rendszeresen szerveznek különböző versenyeket, elindították az amatőrök számára a városi bajnokságot, ahol több mint száz személy gurít. A díjat Verzár Lóránt, a klub elnöke vette át.

A szombati gálát követően vasárnap már a versenyzésé volt a főszerep: mindkét udvarhelyi együttes a fővárosban döntögette a bábukat, újabb fordulót rendeztek a bajnokságban. A Septimia 1-es gárdájának egészen jól ment, a Karamán Géza, Karamán Ibolya, Hatos Áron, Kacsó István, Verzár Lóránt, Szilveszter Levente, Boldizsár Zalán összeállítású gárda 5943–5312 arányban múlta felül a Vinci együttesét.

A Septimia 2-es csapata (Pál Zoltán, Somorai Dénes, Pál Erzsébet, Vass József, Péter Jakab) alulmaradt az Oxygennel szemben. A tabellán az első számú gárda a harmadik, a második pedig ötödik saját csoportjában.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."