Sport » Bowling

Ahol a profik ellen is érdemes

Ritka az olyan sport, ahol szinte bárkinek van esélye a profik ellen is kiállni, és nyeri. Itt havonta lehet, és pénzt is nyerhetsz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Húsvéti kupán mutathatod meg, mit tudsz

Nyuszi vagy, ha nem nevezel!

Húsvéti ügyességi kihívással állt elő a Septimia...
Karamán Ibolya és Geanina Dumitrascu

Országos első hellyel is büszkélkedhet Udvarhely

Nem csak a kézilabda és a teremlabdarúgó csapataira...
Párosban guríthattok a Septimiában

Kettesben most még szebb az élet

Nemcsak a nagyobb csapatok számára létezik...

Bowling a Septimiában
Fotó: Septimia
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. április 08., 17:48
0 hozzászólás. 

November óta minden hónapban megrendezi a Bowling Opent, vagyis a nyílt egyéni bajnokságot a Septimia Bowling & Bar. A minibajnokság lényegében egy olyan, egyhetes verseny, ahol az egy hét alatt bárki, bármikor bemehet gurítani és amatőr vagy profi kategóriában versenyezhet a jobbnál jobb díjakért.

A két kategória között teljesen másképp alakul a különbség, mint más sportágakban: némi gyakorlással, és egy kis szerencsével a tehetségesebbeknek könnyen lehet esélyük, hogy akár a profi kategóriából is díjat hozzanak el. Nevezni hatvan lejért lehet, ezért négy sort (game-et) guríthatsz, és, ha nem vagy megelégedve, 50 lejért újra lehet nevezni, amiért ismét négy sor gurítás jár.

Bowling a Septimiában

Érdemes elgondolkodni a kategóriaválasztáson, ugyanis a profiknál az első helyezett 450, a második 200, míg a harmadik 110 lejjel lesz gazdagabb. Persze, ha most próbálgatod szárnyaidat, akkor az amatőr csoport is tökéletes, hiszen itt az első két óra bowlingot és 2x2 óra wellnesst, a második egy óra bowlingot és 2x2 óra wellnesst és a harmadik 2x2 óra wellnesst kap. Ezek mellé jár nem kevés dicsőség, valamint oklevél és kupa is.

Fontos, hogy kezdőként nem kell megijedni a profi szótól: nem csak, hogy sok kezdőnek simán van esélye köztük is, de az is nagyon gyakori látvány, hogy a sávok mellett éppen ők adnak tanácsokat a kezdőknek, így jóval gyorsabban lehet fejlődni.

Ha úgy érzed, hogy neked sem okoz nagy gondot tíz bábu ledöntése, akkor vess egy pillantást a versenynaptárra, ahol kiválaszthatod, mikor szeretnél gurítani, illetve a korábbi hónapok eredményeit is megnézheted. Ezen kívül a kapcsolódó Facebook eseményt, illetve a Septimia honlapját is érdemes követni.

Bowling a Septimiában

Az áprilisi verseny ezen a héten zajlik, hét közben nyugodtan lehet próbálkozni, majd szombaton következnek az elődöntők és a döntők. Más már nincs is hátra, minthogy jelentkezz, amit a bowling@septimia.ro email címen, vagy a 0742-114.391-es telefonszámon lehet megtenni.

Sok fát!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."