Sport » Bowling

Guríts úgy, mint a skótok

A skót néptől nem csak autonomista törekvéseket, de játékokat is lehet tanulni: a Septimiában most a skót párost lehet megismerni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Húsvéti kupán mutathatod meg, mit tudsz

Nyuszi vagy, ha nem nevezel!

Húsvéti ügyességi kihívással állt elő a Septimia...
Karamán Ibolya és Geanina Dumitrascu

Országos első hellyel is büszkélkedhet Udvarhely

Nem csak a kézilabda és a teremlabdarúgó csapataira...
Párosban guríthattok a Septimiában

Kettesben most még szebb az élet

Nemcsak a nagyobb csapatok számára létezik...

Bowling a Septimiában
Illusztráció: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. szeptember 22., 13:27
0 hozzászólás. 

Újabb versenyt indít a bowling sport barátainak a Septimia szabadidőközpont. A szeptember 29-én rajtoló Skót páros bajnokságra azoknak is érdemes benevezniük, akik sosem próbálkoztak a bowlinggal: a kiírás főként amatőröknek szól, és a verseny típusából adódóan a csapattársak egymást erősíthetik.

A Skót páros lényege, hogy a csapat egyik tagja kezdi a kört, vagyis a frame-et, és a másik fejezi be, így felváltva gurítnak. Ha mindez bonyolultnak hangzik, ne aggódj, a helyszínen lesznek a tapasztaltabb játékosok, akik bármikor szívesen segítenek az alapvető fogalmak és fogások elsajátításában.

A bajnokságra szeptember 25-ig várják 2 főből + 1 pótjátékosból álló csapatok jelentkezését. Benevezési díj nincs, a csapatoknak mindössze az egyes játéknapokon kell pályadíjat fizetniük, ami csapatonként 50 lej. A játékidő fordulónként 4 játékot jelent.

Jelentkezni a Septimia Bowling & Bar-ban, vagy a bowling@septimia.ro email címen lehet, a bajnokság Facebook eseményét ide kattintva lehet megnézni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."