Sport » Bowling

Legyél te is bowlingbajnok!

  Negyedszer is megszervezi a bowling- és biliárdbajnokságot a Septimia Szabadidőközpont. Buli most is lesz, na meg a nyeremények sem maradnak el. Jelentkezz te is!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Húsvéti kupán mutathatod meg, mit tudsz

Nyuszi vagy, ha nem nevezel!

Húsvéti ügyességi kihívással állt elő a Septimia...
Karamán Ibolya és Geanina Dumitrascu

Országos első hellyel is büszkélkedhet Udvarhely

Nem csak a kézilabda és a teremlabdarúgó csapataira...
Párosban guríthattok a Septimiában

Kettesben most még szebb az élet

Nemcsak a nagyobb csapatok számára létezik...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: (X)
2012. április 24., 17:48
0 hozzászólás. 

Április 27-28-án rendezik a IV. Septimia Bowling- és Biliárd Bajnokságot, ahová csapatban és egyénileg is lehet nevezni.

Az elődöntő során minden csapatnak, illetve személynek két játéklehetősége van. A döntőbe az első négy, legtöbb pontot szerzett csapata jut tovább és a nyertesek díjazásban részesülnek.

Szasza

A bajnokságra benevező új versenyzők tagjai lesznek a Septimia Bowling Clubnak. Minden tagsági kártyával rendelkező játékos 10 százalék kedvezményben részesül a bowlingjátékok árából. A nevezési lapot úgy a csapatok, mint az egyéni játékosok letölthetik a Septimia honlapjáról. Nevezési díj 60 lej csapatoknak és 20 lej az egyéni versenyben.

Ha biliárdban szeretnéd magad kipróbálni, nevezz be a bajnokságba és mutasd meg tehetséged! A bajnokságra tízlejes benevezési díj fejében iratkozhatsz be.

A buli most sem marad el: április 27-én, pénteken újra vár a Retro Fever Party, ahol DJ Dolga keveri a legjobb zenei koktélokat, minőségi retro slágerekből.

A bajnokságokra legkésőbb április 26-ig lehet jelentkezni a Septimia Bowling & Bar-ban, vagy a marketing@septimia.ro email címen.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."